Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovské trápenie rozprávkovej Arabely: Prišla o deti a prácu!

Rozprávková Arabela prišla o všetko. Zobraziť galériu (5)
Rozprávková Arabela prišla o všetko. (Zdroj: česká televize)

BRATISLAVA - Smutný osud! Úloha rozprávkovej Arabely ju mala vyniesť medzi hereckú elitu, no namiesto úspechu prišiel nečakaný pád na dno. Slovenskej herečke Jane Nagyovej (58), ktorá stvárnila nezabudnuteľnú princeznú, totiž uštedril osud zopár nemilých rán. Plavovláska skončila s kariérou, dva razy sa rozviedla a prišla o prácu... Nepomohol jej ani zázračný prsteň!

Nezabudnuteľný televízny seriál o krásnej Arabele si získal srdcia miliónov divákov nielen v Čechách, ale i na Slovensku. Legendárnu princeznú vtedy stvárnila iba 19-ročná Jana Nagyová, ktorá mala vďaka tejto úlohe našliapnuté na skvelú hereckú kariéru. Jej zázračný prsteň však, žiaľ, v reálnom živote nefungoval ani zďaleka tak dobre ako v kultovej rozprávke.


Rozprávková Arabela po rokoch: Pre Slovenku bola postava princeznej prekliatím!


Drobnej blondínke sa totiž prestalo dariť v profesijnom i v súkromnom živote. Jana sa presťahovala do Nemecka, kde sa pustila do podnikania, ktoré jej však nevyšlo tak, ako si to predstavovala. No a podľa jej vlastných slov jej to doteraz stagnuje aj v umeleckej sfére. „Nemám žiadne ponuky, tak mám smolu,“ smutne skonštatovala pre český denník Aha! Nagyová, ktorá už vyše 20 rokov nič nenakrútila.

Ružové to nemala plavovláska ani v rodine. 58-ročná „Arabela“ sa dva razy rozviedla, jej najstaršia dcéra sa odsťahovala do Viedne, syn zasa na druhú stranu Nemecka a jedna z vnučiek žije dokonca až na Novom Zélande. Vytúženú harmóniu však našla po boku tretieho muža a svojej najmladšej dcéry, s ktorými žije v Düsseldorfe.

Viac o téme: ArabelaJana Nagyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu