Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto znie Arabela po 30-tich rokoch: Úžasná Dara Rolins vás totálne odrovná!

Dara Rolins predviedla dokonalé vystúpenie. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins predviedla dokonalé vystúpenie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hity detských hviezd. Taký názov niesla včerajšia časť markizáckej Chart show, v ktorej mali diváci možnosť vypočuť si niekoľko piesní v podaní zahraničných aj domácich interpretov. Kráľovnou večera sa však stala Dara Rolins (44), ktorá sa vďaka svojej Arabele postarala o jedno z najemotívnejších vystúpení v celej histórii obľúbenej relácie.

Obrovská ľudskosť, nežnosť a pokora. Tak vyzerala Arabela v Darinom podaní po vyše 30-tich rokoch, keďže túto pieseň prvý krát naspievala  ešte spolu s Janou Nagyovou začiatkom 80. rokov. Precítený prejav a dokonalý spev, ktorý divákom vháňal do očí slzičky, podčiarkol aj speváčkin prekrásny vzhľad. Dara totiž vymenila svoje typické tenisky a džínsy za úžasnú róbu, v ktorej ona sama nakoniec vyzerala ako princezná, o ktorej spieva.

„Priznám sa, že ja som to vystúpenie ešte nevidela. Dostávam ale množstvo pozitívnych reakcií, správ či telefonátov, až som sama prekvapená, aký ohlas to vystúpenie má. Možno to prekvapilo aj preto, že som sa ocitla v takej inej polohe, že zrazu som bola v šatách s účesom, bez tenisiek a copu a bolo to také pokojné. Som veľmi rada, že sa to ľuďom páčilo,“ povedala nám nadšene sympatická speváčka, ktorá zvyčajne na svojich koncertoch srší obrovskou energiou.

„Bola úžasná, nádherne to dala.“ „To bolo asi najdokonalejšie vystúpenie v celej Chart show, ďakujeme, Darinka.“ ,,Je to kráľovná, nikto si to prvé miesto nezaslúžil viac,“ zneli nadšené komentáre markizáckych divákov, ktorí mali zo speváčkinho nádherného vystúpenia zimomriavky. „Ja som bola dojatá,“ vyhlásila bez všetkého aj moderátorka Adela Banášová a nadšenie neskrývali ani Lenka Šóošová, Sajfa či publikum, ktoré Dara zdvihla zo stoličiek a vyslúžila si neutíchajúce standing ovation. 

Dara Rolins - Arabela

Viac o téme: Adela BanášováDara RolinsChart show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu