Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najerotickejšie scény krásnej Arabely (60): Plné prsia a... Odhalila aj bobra!

Janu Nagyovú Slovensko pozná najmä vďaka stvárneniu krásnej Arabely v rovnomennom seriáli. Toto sú jej najerotickejšie scény. Zobraziť galériu (6)
Janu Nagyovú Slovensko pozná najmä vďaka stvárneniu krásnej Arabely v rovnomennom seriáli. Toto sú jej najerotickejšie scény. (Zdroj: STV/ČT)

BRATISLAVA - Jana Nagyová (60) sa stala nezabudnuteľnou pred dlhými 38 rokmi, keď si v seriáli Arabela zahrala hlavnú úlohu princeznej so zázračným prsteňom. Málokto však vie, že v tom istom roku, ako sa na televízne obrazovky dostala obľúbená rozprávka, si rodáčka z Komárna strihla aj poriadne odvážne scény vo filme Triptych o láske. Pozrite, ukázala holé prsia aj bobra!


Nezabudnuteľná Arabela: Fúha, takto vyzerala pred slávnym seriálom


Jana Nagyová včera oslávila životné jubileum - 60. narodeniny. Mnohé médiá si pri tejto príležitosti zaspomínali na kariéru nezabudnuteľnej Arabely. Výnimkou nebol ani portál, ktorý vyhľadáva odhalené scény v slovenských a českých filmoch. No a včera vytiahol zábery z filmu Triptych o láske. 

Ten vznikol v roku 1980, rovnako, ako obľúbený česko-slovenský seriál. Jana mala v tom čase 21 rokov... A v spomínanom počine si strihla azda najerotickejšie scény svojej kariéry. Pred kamerami totiž naplno odhalila svoje telo. 

Jana Nagyová pred kamerami ukázala naplno svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Jana Nagyová pred kamerami ukázala naplno svoje nahé prsia.  (Zdroj: Slovenská televízia)

Jej fanúšikom, ktorých bolo vo tom čase bez pochýb veľa, sa tak naskytol pohľad nielen na jej úplne nahé plné prsia, ale aj na tie najintímnejšie zákutia jej tela. Pred kamery sa totiž sympatická plavovláska postavila nielen hore, ale aj dole bez a všetkým ukázala svojho huňatého bobra. 

V scéne, v ktorej kráča do vody, naplno ukázala aj svojho bobra.
Zobraziť galériu (6)
V scéne, v ktorej kráča do vody, naplno ukázala aj svojho bobra.  (Zdroj: Slovenská televízia)

Viac o téme: ArabelaJana Nagyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu