Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kedysi sexica, dnes... Známa modelka už neohúri nikoho!

Linda Evangelista kedysi Zobraziť galériu (7)
Linda Evangelista kedysi (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Aj sexice starnú! Hoci je v šoubiznise celkom bežné, že zrelé ženy vyzerajú fantasticky a strčia do vrecka mladšie krásky, nájdu sa tiež také, ktoré v boji s časom ťahajú za kratší koniec. Príkladom je Linda Evangelista (52). Tá patrila v 90. rokoch medzi supermodelky. S pribúdajúcimi rokmi sa však o svoj zovňajšok prestala starať a hviezdu prehliadkových mól by ste v nej spoznali asi ťažko...

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali, že vybrané ikony modelingu sa po rokoch zišli na prehliadkovom móle. Caludia Schiffer, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni a Cindy Crawford ozdobili svojou krásou fashion šou značky Versace. Mnohým však medzi nimi ešte jedna hviezda chýbala. A to Linda Evangelista.    

Je veľmi otázne, či spomínanú dámu na móle ešte niekedy uvidíme. Linda sa totiž v posledných rokoch dosť zmenila. Značne pribratú postavu maskuje v neforemných outfitoch a minulosťou je už aj jej krásna tvárička. 

Kým jej bývalé kolegyne zásobujú sociálne siete fotkami, nad ktorými všetci och-kajú, na jej instagramovom profile nájdete rôzne zábery, avšak takých, na ktorých by ju bolo vidno, len pár. Pozornosti paparazzov však Linda nikdy neujde. Pred pár dňami ju napríklad zvečnili na letisku. Pozrite sa, ako dnes vyzerá! 

Aktuálnu FOTO Lindy Evangelista nájdete v GALÉRII>>

Takto vyzerala Linda Evangelista kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Linda Evangelista kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Linda Evangelista ešte donedávna ohurovala svojou krásou.
Zobraziť galériu (7)
Linda Evangelista ešte donedávna ohurovala svojou krásou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Linda Evangelista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu