Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nezvyčajný výstrelok Naomi Campbell: TOTO sa na slávnostnom koberci nevidí!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (11)
Naomi Campbell

NEW YORK - Rozhodne zaujala! Stredajší večer sa niesol v znamení odovzdávania cien Innovator Awards, ktorého sa zúčastnili viaceré celebritné dámy. Všetky sa predviedli v elegantných čiernych outfitoch, a tak sa modelka Naomi Campbell rozhodla odlíšiť nezvyčajnými doplnkami. Pozrite sa, vďaka čomu bola na slávnostnom koberci neprehliadnuteľná!

Ceny Innovator Awards sú akousi oslavou umelcov, ktorí vo svojich odboroch dosahujú prvotriedne úspechy. Skvelou kariérou sa rozhodne môže pochváliť aj modelka Naomi Campbell. Tá má pred 50-tkou, no rozhodne nepatrí do starého železa. Pre mladé krásky je stále silnou konkurenciou a ešte stále veľmi dobre vie, ako narobiť rozruch. 

Potvrdila to aj na spomínanej akcii, kde sa predviedla s netradičnou ozdobou tváre. Tú mala "vyšperkovanú" retiazkou od nosa po ucho. Takéto zdobenie sa je typické pre Indky alebo vyznávačky gotickej subkultúry. V minulosti bolo využívané pri svadobných obradoch. Nevesta si ho zložila počas svadobnej noci ako prejav toho, že už viac nie je pannou. 

FOTO nezvyčajnej ozdoby Naomi Campbell nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu