Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je z nej iná žena: Petra Polnišová poriadne schudla!

Petra Polnišová viditeľne schudla. Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová viditeľne schudla. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Obľúbená herečka Petra Polnišová (41) tak dobre ešte snáď ani nevyzerala. Humoristka totiž za posledné obdobie poriadne schudla a svojím aktuálnym zovňajškom všetkým doslova vyrazila dych. Pozrite na tú premenu!

Herečka Petra Polnišová nikdy nepatrila k ženám, ktoré sa pýšili ukážkovou figúrou. Práve naopak, brunetka bola skôr známa svojou pevnejšou postavou a oblejšími proporciami. V poslednom čase však svojich fanúšikov príjemne prekvapila. Podarilo sa jej totiž výrazne schudnúť.

„12 kíl som schudla,“ s úsmevom prezradila pre Topstar Polnišová. „To tak išlo nejako samo. Celý život sa snažím naštelovať na nejakú stravu, aby som sa udržala v medziach. A keď som to prestala riešiť, tak to zrazu išlo samo,“ pokračovala viditeľne pochudnutá humoristka.

„Nejedla som sladké až tak alebo bielu múku,“ dodala herečka. Zdá sa teda, že tmavovláska konečne natrafila na ten správny režim a v súčasnosti sa zmestí do šiat, ktoré sú snáď aj o dve konfekcie menšie. Nuž, kde je chuť a pevná vôľa, tam je aj adekvátny výsledok. A Petra je živým dôkazom!

Herečka Petra Polnišová schudla 12 kíl.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Polnišová schudla 12 kíl.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu