Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jojkárska moderátorka (46) v spoločnosti so zajačikom: Fíha, tá sa nezdá!

Katarína Jesenská na akcie chodí s týmto fešným mladíkom. Zobraziť galériu (6)
Katarína Jesenská na akcie chodí s týmto fešným mladíkom.

BRATISLAVA – Večne mladá! Reč je o jojkárskej moderátorke Kataríne Jesenskej, ktorú diváci poznajú najmä z relácie Na chalupe. Krásna blondínka, ktorá má 46 rokov na svoj vek vôbec nevyzerá. Dokonca sa v spoločnosti pohybuje zásadne iba so zajačikom. Pozrite, aký fešák jej robí spoločnosť.

Ak by ste si mysleli, že krásna jojkárska moderátorka Katarína Jesenská má nového milenca, mýlili by ste sa. Zajačik, o ktorom je reč, je jej dospelý 23-ročný syn Jakub. Pri pohľade na moderátorku by zrejme iba málokto tipoval, že má už tak veľkého syna. Hoci má už 46 rokov, vyzerá totižto oveľa, oveľa mladšie.

„Keď niekam idem, na nejakú spoločenskú akciu, tak idem väčšinou s ním,“ priznala pre jojkársky Top Star Jesenská, ktorej mnohé kolegyne toto mladé mužské garde závidia. „Už niekoľkokrát som sa tým stretla, ale myslím si, že už ľudia vedia, že je to môj syn, takže snáď sme to už vysvetlili nejako,“ dúfa moderátorka v to, že si ľudia nemyslia, že ide o jej milenca.

Jakub si mamu dokonca na akciách chráni. Keď je s ňou a niekto začne jeho mamu baliť, nie je mu to dvakrát pochuti. „No, nepáči sa mu to. Jakub je taký ten chlap, ten žiarlivec. On je taký ten pes obranár,“ priznala blondínka, ktorá má ešte jedného syna - 14-ročného Samka a na svojich dvoch fešákov nedá dopustiť. „Mám skvelých synov a som na nich pyšná. Je to to najlepšie, čo sa mi v živote podarilo,“ dodala pre spomínaný magazín moderátorka.

Jojkárska moderátorka chodí do spoločnosti zo svojim starším synom. Mnohé kolegyne jej takéto garde závidia.
Zobraziť galériu (6)
Jojkárska moderátorka chodí do spoločnosti zo svojim starším synom. Mnohé kolegyne jej takéto garde závidia.

 

Viac o téme: Katarína Jesenská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu