Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Operácia! Polnišová musela ísť pod nôž: Takéto sú následky!

Herečka Petra Polnišová Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Polnišová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zdravotné problémy! Herečka Petra Polnišová (41), ktorú diváci poznajú z rôznych zábavných programov, nedávno úsmev vymenila za bolestivé grimasy. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, nedávno opäť skončila na operačnom stole. Kvôli zraneniu musela ísť nedávno znovu pod nôž. Absolvovala náročnú operáciu, ale úplne fit ešte zďaleka nie je.

Populárna humoristka a herečka Petra Polnišová sa včera večer objavila v jojkárskom Inkognite, kde mnohých divákov prekvapila netradičným „módnym doplnkom“. Mala totiž pri sebe barly. Preto sme zisťovali, čo sa jej stalo. „Som po operácii kolena,“ priznala bez okolkov Polnišová a pokračovala: „Viete čo,  ja som mala predošlý uraz, kde som si poškodila menisky, ale aj krížový väz, a tak som musela ísť pod nôž ešte raz, aby mi urobili plastiku krížového väzu.“

Zaujímalo nás, ako dlho bude takto krivkať o barlách a či ju to stále bolí. „To ja neviem, všetko  záleží na tom, ako bude rekonvalescencia  prebiehať. Viete, nebolestivé to nie je, ale nie je to také hrozné, čakala  som horšie. To koleno sa musí vrátiť do normálneho stavu, čo vyžaduje veľa rehabilitácie a veľa cvičenia, ale dnes už máme výborných ortopédov, ktorí vedia zázraky,“ priznala herečka, ktorá tak ešte niekoľko týždňov bude zrejme potrebovať pokojový režim.

Preto nás zaujímalo, ako to zvláda – je predsa mamou dvoch detí, má veľa práce, stále hrá a najnovšie sa objavuje aj v Inkognite... „Zvládam to ako každý iný človek, ktorý tu operáciu absolvuje,“ odvetila hrdinsky. No nás zaujímalo, či je na všetko sama, alebo jej niekto pomáha. „Nie som na všetko sama, my sme... Moje deti majú otca, ja som ich mama a keď je najhoršie, tak pomáha moja mama, čiže to absolvujeme tak normálne, ako by sme čokoľvek iné absolvovali,“ povedala nám Polnišová, ktorá by však mala mať po svojom boku už rok nového muža Juraja, no zatiaľ o ňom veľmi hovoriť nechcela.

Zato nám prezradila, že nová práca v Inkognite, kde sa už párkrát objavila, ju veľmi baví a so všetkými mužskými kolegami vychádza skvelo. „No ja ich mám strašne rada všetkých, sú to moji kamoši. Smejeme sa aj v zákulisí, aj na scéne. Mne sa to strašne príjemne háda, okrem toho ja mám rada takéto súťaže tohto typu. Ja som vo svojom živle,“ povedala na záver Polnišová. Petre prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu