Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárna Vendulka Utešiteľka, Štěpán či Kendy z Básnikov po 35 rokoch: Neuveriteľné, ako vyzerajú dnes!

Nezabudnuteľní Básnici sa po 35-tich rokoch poriadne zmenili. Zobraziť galériu (5)
Nezabudnuteľní Básnici sa po 35-tich rokoch poriadne zmenili. (Zdroj: Filmové studio Barrando, Česká televize)

PRAHA - To je ale zmena! Od prvého dielu kultovej komédie Ako svet prichádza o básnikov ubehlo neuveriteľných 35 rokov. Na túto nezabudnuteľnú prvotinu však nadviazali filmári pre veľkú popularitu aj ďalšie nemenej úspešné filmy. Zatiaľ posledná, 6-ta časť sa objavila včera v slovenskej televíznej premiére na JOJke, a nesmeli v nej chýbať ani hviezdni predstavitelia hlavných hrdinov. Neuveríte, ako vychýrení umelci vyzerajú dnes!

Nezabudnuteľný film Ako svet prichádza o básnikov mimoriadne zaujal široké publikum nielen v Čechách, ale i na Slovensku. Dočkal sa preto aj niekoľko ďalších pokračovaní, v ktorých nesmeli chýbať ani dôležité hviezdy, ktoré si diváci pamätajú dodnes.

Priaznivci tohto počinu si na legendárnych hercov zaspomínali aj včera večer na obrazovkách televízie JOJ, ktorá odpremierovala už 6-tu „epizódu” s názvom Ako básnici čakajú na zázrak. No a samozrejme ani v tomto počine nechýbali hlavní predstavitelia: Vendulka Utešiteľka, Štěpán či Kendy, ktorí sa od vychýrenej prvej časti poriadne zmenili.

Živým príkladom môže byť Eva Jeníčková alias Vendulka Utešiteľka, ktorej ale pribúdajúce roky rozhodne neuškodili. Práve naopak, herečka si udržiava nielen dobrú postavu, ale aj skvelý výzor, ktorý by jej mohla závidieť nejedna rovesníčka. Pri pohľade na jej aktuálnu fyzickú formu musíme  uznať, že táto zrelá päťdesiatnička je dnes ešte väčšia kočka ako zamlada.

Herečka Eva Jeníčková alias Vendulka Utešiteľka vyzerá dnes ešte lepšie ako kedysi.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Eva Jeníčková alias Vendulka Utešiteľka vyzerá dnes ešte lepšie ako kedysi.  (Zdroj: Filmové studio Barrando, Česká televize)

Zub času sa takisto podpísal pod výzor predstaviteľov Štěpána - Pavel Kríž a Kendyho - David Matásek, ktorí po 35-tich rokoch od prvého natáčania zmužneli a doslova dozreli ako víno. A hoci obom umelcom pribudli vrásky i šediny, aj s tými sú pre svoje skalné fanúšičky neodolateľní.

Z herca Pavla Kríža, ktorý stvárnil legendárneho Štěpána, je dnes šarmantný pán v rokoch.
Zobraziť galériu (5)
Z herca Pavla Kríža, ktorý stvárnil legendárneho Štěpána, je dnes šarmantný pán v rokoch.  (Zdroj: Filmové studio Barrando, Česká televize)

Herec David Matásek, ktorý sa predstavil v úlohe veľkého ‘snílka’ Kendyho, rokmi zmužnel. Z mladučkého chlapca je dnes vyzretý päťdesiatnik.
Zobraziť galériu (5)
Herec David Matásek, ktorý sa predstavil v úlohe veľkého ‘snílka’ Kendyho, rokmi zmužnel. Z mladučkého chlapca je dnes vyzretý päťdesiatnik.  (Zdroj: Filmové studio Barrando, Česká televize)

Viac o téme: Eva JeníčkováPavel KrížDavid Matásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu