Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Predstavujeme najzábavnejšiu dcéru Trumpa Tiffany: Bohaté decko, o ktorom ešte budeme počuť

Tiffany Trumpová Zobraziť galériu (5)
Tiffany Trumpová

WASHINGTON - Dvadsaťtriročná Tiffany Trumpová by mohla byť zatiaľ najzábavnejšou prezidentskou dcérou. Možno o nej zatiaľ nikto nič nepočul, ale to sa určite čoskoro zmení. Mladšia z dvoch dcér novozvoleného amerického prezidenta zaujala hlavne internetové publikum, napísal britský bulvár The Sun a označil Trumpovú za zlaté dievča.

Kým starší Trumpovi potomkovia Donald junior a Ivanka sa aktívne zúčastnili prezidentskej kampane svojho otca, Tiffany na predvolebných akciách toľko vidieť nebola. Budí však pozornosť na sociálnych sieťach ako je Snapchat alebo Instagram, kde pravidelne zdieľa fotografie samej seba alebo v spoločnosti svojich verejne známych priateľov. Nechýbajú vyzývavé snímky v bikinách, selfie z módnych prehliadok či rôznych večierkov. Instagramový profil Tiffany Ariany Trumpovej sleduje takmer 400-tisíc užívateľov. 

Tiffany Trump
Zobraziť galériu (5)

Tiffany Trump
Zobraziť galériu (5)

Medzi jej kumpánov patrí napríklad dcéra Roberta F. Kennedyho juniora Kyra, grécka princezná Maria-Olympia alebo Barron Hilton - brat ďalšej z večierkových celebrít Paris Hiltonovej. Do skupiny sa radia aj potomkovia francúzskeho maliara Henriho Matissa. Neformálnym lídrom spolku mladých manhattanských prominentov je Andrew Warren, vnuk úspešného módneho návrhára Davida Warrena. 

Mohlo by vás zaujať: 
Hollywood, Simpsonovci aj hudobníci: Predpovedali Trumpovo víťazstvo už pred rokmi!

Americký denník The New York Times túto skupinu pomenoval "Snap Pack", práve podľa ich záľuby v zdieľaní fotografií. New York Post zas zaviedol prezývku "Rich Kids of Instagram", teda niečo ako "Bohaté decká z Instagramu". 

Podporu v boji o Biely dom vyjadrila Trumpová svojmu otcovi tento rok v júli, kedy predniesla prejav na sneme republikánov. Vtedy sa predstavila aj tým, ktorí nesledovali jej život na internete. "Vždy sa teším, že ho zoznámim so svojimi priateľmi, predovšetkým tými, ktorí majú nejaké predsudky. Spoznajú muža, ktorý je prirodzene šarmantný a na nič sa nehrá," povedala vtedy. 

Predstavujeme najzábavnejšiu dcéru Trumpa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR/AP)

Tiffany Trumpová sa narodila na Floride a jej matkou je druhá žena Donalda Trumpa, herečka Marla Maplesová. Je absolventkou sociológie a mestských štúdi na Pensylvánskej univerzite. Počas štúdia vydala popový singel Like a Bird, ktorý ale nijako výrazne neprerazil. Absolvovala stáž v módnom časopise Vogue a vystúpila ako modelka počas prehliadok prestížneho newyorského týždňa módy. 

Trump v nedávnom rozhovore vyhlásil, že je na svoje deti pyšný. V prvom rade zmienil svoje staršie ratolesti - Donalda juniora, Ivanku a Erika. Pri mladšej Tiffany poznamenal, že len nedávno dokončila školu. "Ale je tiež úžasná. Všetci tvrdo pracujú," podotkol. 

Predstavujeme najzábavnejšiu dcéru Trumpa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR/AP)

Trumpov predchodca Barack Obama sa nasťahoval do Bieleho domu s dvoma dcérami Malio a Sashou. V čase jeho prvého zvolenia mali desať a sedem rokov. Ako dievčatá rástli, zvyšoval sa aj záujem médií o ich súkromie. Tento rok v septembri bulvár venoval veľkú pozornosť fotografii, na ktorej staršia Malia údajne fajčí marihuanu. Pozornosti médiá neunikli ani dcéry skorších prezidentov Georgea Busha mladšieho alebo Billa Clintona. Trumpová je ale prvá z prezidentských dcér, ktorej spoločenský život môžu nielen novinári sledovať online. 

Viac o téme: Donald trumpTiffany trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu