Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trumpova dcéra si vyslúžila poriadnu kritiku: TOTO vraj krásna Ivanka naozaj prepískla

Aj takto sa dá podnikať. Zobraziť galériu (3)
Aj takto sa dá podnikať. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Debatu o tom, či budúci republikánsky prezident Spojených štátov Donald Trump nebude kvôli obchodným aktivitám svojich spoločností v konflikte záujmov, priživila magnátova dcéra Ivanka. Tá totiž predáva diamantový náramok, ktorý si vzala na otcov rozhovor s televíziou CBS. Na šperkársky výrobok, ktorý ponúka za 10.800 dolárov (cca 10.080 eur), navyše upozornila novinárov.

Predstavujeme najzábavnejšiu dcéru Trumpa Tiffany: Bohaté decko, o ktorom ešte budeme počuť

Novinár denníka The New York Times Eric Lipton na twitteri poznamenal, že sa Biely dom začína meniť v zasielateľský obchod. Reagoval tak na módne upozornenie, ktoré médiám zaslala Monica Marderová, ktorá má v šperkárstve Fine Jewelry, patriacom Trumpovej, na starosti predaj.

Trumpova dcéra si vyslúžila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

"Ivanka Trumpová so svojim obľúbeným náramkom z kolekcie Metropolis v relácii 60 Minutes," stojí v módnej upomienke. Jej súčasťou je nielen vyobrazenie šperku s cenou, ale aj fotografia Trumpovej z programu 60 Minutes televízie CBS. V e-maile novinárom je prosba, aby túto informáciu preposlali ďalším.

Trumpová sa ihneď stala terčom kritiky za to, že bude chcieť na prezidentovaní svojho otca zarobiť peniaze. Či o reklamnom e-maile vedela, ale podľa NBC News nie je jasné. Šéfka spoločnosti Fine Jewelry Abigail Klemová vo vyhlásení uviedla, že upozornenie bolo jedným z reklamných zamestnancov v dobrej viere zaslané módnym novinárom.

Trumpova dcéra si vyslúžila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Pre Ivanku Trumpovú to nie je prvýkrát, čo čelí kritike za možný konflikt záujmov. Na júlovom republikánskom zjazde, ktorý oficiálne nominoval Trumpa straníckym prezidentským kandidátom, vystúpila v ružových puzdrových šatách. Následne na twitteri upozornila svojich fanúšikov, že rovnaký odev je za 138 dolárov (cca 129 eur) k dostaniu v reťazci Macy's.

Viac o téme: Ivanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu