Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Peklo počas sexu: Muž (59) si zlomil penis pri plnej erekcii, bolesť, akú nechce zažiť nikto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

HOČIMINOVO MESTO - Najcitlivejší a mužmi najstráženejší orgán na ich tele je bezpochyby penis. Keď sa táto ich pýcha zraní, nasleduje nielen neskutočná bolesť, ale aj veľká hanba. Muž pochádzajúci z vietnamského Hočiminovho mesta by o tom vedel rozprávať.

Päťdesiatdeväťročný Vietnamec začul počas pohlavného styku hlasné prasknutie, ktoré naznačilo, že sa mu zlomil penis. Okrem nepríjemného a veľmi bolestivého zranenia však musel riešiť ešte jednu ťažkú úlohu - ako sa dostať z komplikovanej sexuálnej polohy.

Muž bol prevezený do nemocnice po tom, ako sa jeho milovanie s partnerkou vymklo spod kontroly. Jeho penis bol svetlo fialovej farby a šokovaní lekári už len museli zhodnotiť, že ide o zlomeninu v mieste, kde orgán vstupuje do tela.

Užívajte si milostné radovánky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dr Mai Ba Tien Dung sa pre miestne noviny vyjadril, že ide o veľmi vzácny prípad. Zlomenina totiž nastala v plnej erekcii počas pohlavného styku. Išlo o jeden z tisíc prípadov, ktoré sa uvádzajú v lekárskej literatúre.

Len málo mužov chodí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bolo úplne jasné, akú sexuálnu polohu chcel muž so svojou partnerkou zvládnuť. "Orgán bol opuchnutý a pomliaždený. Tiež tam bola určite aj zlomenina v kĺbe," objasnil doktor. "Bez včasnej operácie by mohol pacient trpieť deformovaným a zakriveným penisom a erektilnou dysfunkciou," dodal. Vďaka lekárom a ich rýchlemu zákroku by sa mal pacient plne uzdraviť. 

Viac o téme: SexZlomeninaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu