Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bez podprsenky, bez trička, bez sexepílu: Známa herečka vyzerá otrasne!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (12)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kam sa podela ženskosť? Túto otázku si pri pohľade na najnovšie fotky herečky Kristen Stewart (26) položia zrejme mnohí. Umelkyňa, ktorá sa nedávno priznala k tomu, že je lesbička, totiž aktuálnym imidžom príliš neohúri. V pondelok sa na červenom koberci objavila v nohavicovom kostýme, pričom pod sakom bola nahá. Pozornosť pútala tiež katastrofálnym, ulízaným účesom.

Kombinácia bez podprsenky a bez trička síce znie pre mužské uši lahodne, no v prípade Kristen Stewart sexepíl akosi chýbal. Známa herečka, ktorú preslávilo účinkovanie v upírskej ságe Twilight, si takto (ne)oblečená vyrazila na pondelkovú premiéru filmu Certain Women, ktorá sa konala v rámci newyorkského filmového festivalu. 

Outfit inšpirovaný pánskym šatníkom doplnila umelkyňa výrazným líčením a asexuálnym účesom. Krátke blond vlasy ulízané do boku totiž ani nemožno inak označiť. Neupravené nechty tiež nie sú veľmi dobrou vizitkou. 

Kristen ale svoj vzhľad príliš nerieši. V posledných rokoch ju vôbec netrápi, že vyzerá málo žensky. Podiel má na tom zrejme vzťah s Aliciou Cargile, ktorý Stewart nedávno priznala. „Som naozaj zamilovaná do svojej priateľky. Párkrát sme sa rozišli a znova dali dokopy. Ale teraz je to také, že konečne môžem znova niečo cítiť,” uviedla v rozhovore pre Elle umelkyňa, ktorá sa nám ako dlhovlasá brunetka páčila oveľa viac. Vy máte aký názor? 

Takto vyzerala Kristen Stewart kedysi.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerala Kristen Stewart kedysi.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá Kristen Stewart dnes.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerá Kristen Stewart dnes.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kristen Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu