Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dovolenka doma sa kvôli tomuto mužovi zmenila na nepríjemný zážitok: FOTO kúpaliskového zlodeja

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA – Na kúpalisku vo Veľkom Mederi čakalo niektorých návštevníkov po osviežení vo vode nepríjemné prekvapenie. Netušili, že medzi rekreantami sa nachádza aj mladík s nekalými úmyslami. Ten si vyhliadol uzamknuté skrinky s vecami a keď bol čistý vzduch, začal konať.

Dunajskostredskí policajti pracujú na objasnení prípadu a stotožnení muža, ktorý je podozrivý z krádeží a neoprávneného výberu peňazí z bankomatu. Pred takmer mesiacom ho zachytila kamera na termálnom kúpalisku vo Veľkom Mederi, ako vypáčil zámok, a potom zo skrinky vybral osobné veci.

Sezóna dovoleniek: Zlodeji si vás vytipujú, či sa im oplatí vás vykradnúť

V jednom prípade okradol manželov z Čadce o osobné doklady, peňaženky a bankomatovú kartu, z ktorej neskôr vybral 200-eurovú hotovosť. Vzápätí sa vlámal aj do skrinky 48-ročnej ženy z okresu Trenčín. Podobne ako v prvom prípade, zobral peňaženku s hotovosťou, stravnými lístkami a bankomatovou kartou. K výberu peňazí už v tomto prípade nedošlo. Návštevníčke kúpaliska spôsobil krádežou škodu za takmer 130 eur.  

Dovolenka doma sa kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

„Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. Mužovi hrozí za jeho konanie strata slobody až na 5 rokov,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Polícia sa obracia s pomocou na občanov. Ak ste muža na záberoch spoznali, všetky informácie môžete telefonovať na číslo 158.

Dovolenka doma sa kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Viac o téme: KúpaliskoVeľký MederVykrádač skriniek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu