Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Na koncerte tejto cice bolo horúco: Čože? Veď to sú bradavky!

K. Michelle si na koncert obliekla poriadne dráždivý kúsok. Zobraziť galériu (6)
K. Michelle si na koncert obliekla poriadne dráždivý kúsok. (Zdroj: profimedia.sk)

FORTt LAUDERDALE - Fúha! Len pekne spievať dnes už nestačí. Hviezdne aj menej známe interpretky si dávajú tiež záležať na tom, aby svojím fanúšikom poskytli i príjemný vizuálny zážitok. Výnimkou nie je ani K. Michelle. Tá sa na nedávnom koncerte predviedla v provokatívnom outfite, ktorý mnohým vyrazil dych. Hoci bola blondínka oblečená, všetci videli jej holé vnady.

Nevie, čo je ostych! Mnohé speváčky majú v šatníku provokatívne kúsky, ktorých nosenie si vyžaduje dosť odvahy. Medzi hanblivky rozhodne nepatrí ani K. Michelle. Tú v našich končinách zrejme pozná málokto. No kostým, v ktorom pred pár dňami vystupovala, sa postaral o to, že vás s ňou radi zoznámime. 

R&B speváčka sa postavila na pódium v sieťovaných pančuchách, vysokých čižmách a priesvitnom body s aplikáciami. Intímne partie si blondínka schovala pod nohavičky, avšak podprsenku nechala doma. Diváci tak mali možnosť vidieť jej vnady v plnej kráse. Čo hovoríte na takýto kostým? Uvítali by ste, ak by v podobných kúskoch vystupovali aj naše interpretky?

K. Michelle fanúšikom bez ostychu ukázala svoje prsia v priesvitnom body.
Zobraziť galériu (6)
K. Michelle fanúšikom bez ostychu ukázala svoje prsia v priesvitnom body.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: K. Michelle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu