Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

To je hnus! Speváčka sa hrabala v šortkách, na fanúšikov hodila tampón

Charli XCX nemá problém zvečniť sa na toalete. Zobraziť galériu (6)
Charli XCX nemá problém zvečniť sa na toalete.

LONDÝN - Ehm, bolo to nutné?! O britskej speváčke Charli XCX (23) je dobre známe, že rada provokuje a miluje výstrednosť. Aktuálne sa usiluje poukázať na to, že menštruácia by nemala byť tabu. Zvolila však pomerne nezvyčajný spôsob. Tmavovláska si počas štvrtkového koncertu strčila ruku do šortiek a na rozvášnený dav hodila tampón...Našťastie, vraj nepoužitý.

Začína byť pomaly zvykom, že speváci a speváčky svojim fanúšikom doprajú na koncertoch viac než len hudobný zážitok. Spomenúť možno obľúbeného Lennyho Kravitza, ktorý priaznivcom nechtiac ukázal penis, či krásku zo Švédska Tove Lo, ktorá celkom pravidelne pretŕča na pódiu nahé prsia.


Pozrite si tiež: 


Dosť nezvyčajné prekvapenie si počas uplynulého týždňa pripravila pre návštevníkov koncertu Britka Charli XCX. Tá najskôr vyzvala prítomných, aby na pódium hodili hygienické vložky alebo tampóny. Neskôr sa odviazala tak, že počas spevu strčila ruku do šortiek a do davu nečakane jeden hodila. 

Tmavovláska tak podľa vlastných slov urobila z jednoduchého dôvodu. Nepáči sa jej, že menštruácia je tabu a pri tom by mala byť velebená. Charli XCX sa netají tiež túžbou uviesť na trh vlastnú značku tampónov. „Je to môj sen už dlhú dobu,” povedala na margo toho interpertka. Svoju túžbu si síce ešte nesplnila, ale ako vidno, s reklamou už začala... 

VIDEO: Charli XCX "potešila" fanúšikom tampónom, ktorý vyhrabala zo svojich šortiek. 

Charli XCX - tampón

Viac o téme: Charli XCX
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu