Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Demencia?! Slovenský herec desí správaním!

Juraj Ďurdiak šokuje na Facebooku zvláštnym správaním. Zobraziť galériu (7)
Juraj Ďurdiak šokuje na Facebooku zvláštnym správaním. (Zdroj: Facebook J.Ď.)

BRATISLAVA - Fúúúha! Juraj Ďurdiak (64) je váženým slovenským hercom, ktorý do júla minulého roka pôsobil ako riaditeľ Novej scény. Aktuálne je umelec na voľnej nohe, no plnohodnotne aktívny je na sociálnej sieti Facebook. Tam však svojími príspevkami ľudí doslova desí. Čo sa to s ním deje?!

Takto pred rokom herec Juraj Ďurdiak dobrovoľne odstúpil z postu riaditeľa Divadla Nová scéna. Dôvodom bol alarmujúci pokles návštevnosti a s tým spojený prepad príjmov. Aktuálne je umelec na voľnej nohe a svoj voľný čas zabíja na sociálnych sieťach... No divným správaním ľudí doslova desí.

Pozornosť totiž púta zvláštnymi príspevkami. Na web vešia bláznivé fotky či zverejňuje statusy, ktoré by sa od umelca jeho postavenia rozhodne nečakali. Nedávno napríklad zavesil snímku, na ktorej má v ústach viacero tabletiek. „Priatelia, aj ja chcem byť populárny ako mnohí z vás. A preto nasleduje trilógia: Čo som mal dnes na raňajky. Číslo 1: Betaserc, Carvedilol, Cavinton, Tanakan, Losartan... Dobrú chuť!“ zverejnil na sociálnej sieti herec. 

Niektoré z vymenovaných liekov sa pritom užívajú pri demencii či psychických symptómoch. Vynára sa preto otázka: Čo sa to s ním deje? Má azda herec nejaké problémy? Tieto otázky dostávajú svoje opodstatnenie aj po ďalších príspevkoch, ktoré Ďurdiak zverejnil. Nijako nimi totiž svojich priaznivcov neupokojil... Práve naopak. „Čo som mal dnes na raňajky. Číslo 2: Banánik, jahôdky, keksíky, kakavko... Dobrú chuť!“ napísal.

Tento status však sprevádzala poriadne nechutná fotka – umelec na nej svoje jedlo doslova dávi. No a nakoniec trilógiu zvláštnych statusov zavŕšil fotkou záchodovej misy s popisom, že ešte nič nejedol... Možno ide len o zvláštny druh Ďurdiakovho humoru a možno má herec naozaj zdravotné problémy. V každom prípade týmito príspevkami svojím priaznivcom naháňa naozaj strach. 

Herec Juraj Ďurdiak zavesil na web fotku, na ktorej má v ústach lieky, ktoré sa užívajú pri demencii či psychických symtómoch.
Zobraziť galériu (7)
Herec Juraj Ďurdiak zavesil na web fotku, na ktorej má v ústach lieky, ktoré sa užívajú pri demencii či psychických symtómoch.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Aj takéto fotky vážený umelec Juraj Ďurdiak zverejňuje na svojom Facebooku.
Zobraziť galériu (7)
Aj takéto fotky vážený umelec Juraj Ďurdiak zverejňuje na svojom Facebooku.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Viac o téme: Juraj Ďurdiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu