Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vdova (63) po legendárnom Brzobohatom ulovila zajačika... Je ešte mladší ako jej syn!

Hana Gregorová so svojím zosnulým manželom Randkom Brzobohatým. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová so svojím zosnulým manželom Randkom Brzobohatým.

BRATISLAVA - Pred štyrmi rokmi slovenská herečka Hana Gregorová (63) utrpela od života obrovskú ranu - jej milovaný manžel, český herec Radek Brzobohatý (†79), zomrel. V tom období sa zdalo, že tmavovláska do svojho srdca už nikdy nevpustí iného muža. No dnes je už všetko inak. Umelkyňa má novú známosť... Prekvapením však je, že ide o mladého zajačika - jej nový partner je totiž ešte o 2 roky mladší ako jej syn Ondřej (33).

Témou číslo jeden je aktuálne u našich západných susedov nový vzťah slovenskej herečky Hany Gregorovej. Po štyroch rokoch od smrti jej milovaného manžela legendárneho herca Radka Brzobohatého sa totiž jej meno spája s iným mužom. A veľkým prekvapením je jeho identita. 

Ako totiž informoval český Blesk, nová známosť charizmatickej tmavovlásky je o celých 32 rokov mladšia - má teda ešte o 2 roky menej ako jej syn Ondřej. Navyše herečkin objav, ktorý sa mimochodom volá rovnako ako jej potomok, je vraj ženatý a má dve deti!

No dvojici tento fakt zjavne neprekáža. „Schádzajú sa už nejaké obdobie, podľa všetkého asi trištvrte roka,“ prezradil pre Blesk dobre informovaný zdroj z Haninho okolia. Dvojici sa teda vzťah darilo pred verejnosťou dlho tajiť. A to aj napriek tomu, že mladý muž sa už na Valentína pochválil na sociálnej sieti spoločnou fotkou. 

Samotná herečka sa k novej láske veľmi vyjadrovať nechcela, no pre český Top Star okomentovala aspoň výrazný vekový rozdiel. „Ja k tomu nechcem nič hovoriť, len chcem povedať, že keď má chlap o 40 rokov mladšiu ženu, tak ho všetci obdivujú a je to úžasné. A keď je to naopak, tak je to hrozné a každý sa nad tým pozastavuje. Takže len toľko. Ja si myslím, že ženy v mojom veku mi veľmi dobre rozumejú, o čom hovorím,“ prezradila Gregorová, ktorá už pred pár mesiacmi vyhlasovala, že: „Ak do pekla, tak na mladom koni.“ Hm, známa Slovenka zjavne vie, o čom hovorí.

Slovenská herečka Hana Gregorová ulovila zajačika - je ním o 34 rokov mladší Ondřej.
Zobraziť galériu (5)
Slovenská herečka Hana Gregorová ulovila zajačika - je ním o 34 rokov mladší Ondřej.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Hana GregorováRadek Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu