Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Prekvapenie v mäsovej konzerve, Roman si natrel na pečivo TOTO čudo!

Mňam! Zobraziť galériu (2)
Mňam! (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Rýchle raňajky či večera šetria čas, hoci nie vždy musia byť práve najzdravšie. Ako sa však vraví, proti gustu žiaden dišputát, a keď príde hlad, človek si rád otvorí aj nejakú tú konzervu a jej obsah si natrie na chlieb či iné pečivo. To isté urobil aj náš čitateľ Roman, ktorý zrazu zbadal v pripravenom pokrme čosi podivné.

Vaše tipy

"Dnes som pri jedení bravčového mäsa na paprike od Tatrakonu našiel takéto prekvapenie. Vyzerá, že produkt je až priveľa natur (ako je uvedené na obale)...," napísal nám Roman. Na základe jeho informácií sme kontaktovali aj výrobcu, ktorý nám poskytol svoje stanovisko.

FOTO Prekvapenie v mäsovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Potravinový megaškandál otriasa svetom: Miliardový krimi priemysel, možno ste TOTO jedli aj vy

"Z obrázku usudzujeme, že sa jedná s najväčšou pravdepodobnosťou o kúsok bravčovej kože so zvyškami štetín, t. zn. že koža bola nedostatočne opracovaná. Kože sa v procese výroby varia do mäkka, potom melú na rezačke a tvoria kolagénne spojivo vo výrobku. Štandardná kvalita ako surovín tak aj výrobku musí byť dodržaná, preto je nám ľúto, čo sa vo výrobku našlo a ospravedlňujeme sa za túto nepríjemnú situáciu. Napriek tomu je výrobok bezpečný a neohrozuje zdravie spotrebiteľa," uviedla manažérka riadenia kvality Zlaťa Komlošiová.

Spoločnosť Tatrakon dúfa, že sa jej podarí zistiť dátum minimálnej trvanlivosti, ktorý je uvedený na bočnej strane obalu, vďaka ktorému dokáže vysledovať všetkých dodávateľov a prijať nápravné opatrenia, aby sa problém viackrát neopakoval.

FOTO Prekvapenie v mäsovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Bravčové mäso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu