Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zahanbená majiteľka len otvárala oči: Jej mačka má divnú úchylku, takto sa zabáva po nociach!

Slušná zbierka
Slušná zbierka (Zdroj: Sarah Nathan/Facebook)

WELLINGTON - Novozélandská mačka-zlodejka, ktorá sa špecializuje na pánsku spodnú bielizeň, nazhromaždila pri svojich nočných lúpežných výpravách väčšiu zbierku trenírok a ponožiek, než má možno hociktorý bežný muž. Jej kolekcia dosiahla taký rozsah, že sa zahanbená majiteľka rozhodla rozoslať všetkým susedom ospravedlňujúci list s prosbou, aby sa zastavili u nej doma, ak im chýba nejaký kúsok intímnej garderóby.

VIDEO Dievča (20) poskytlo bizarný rozhovor o svojom živote: Nie som človek, som mačka!

"Chýba vám spodná bielizeň?" začína list, ktorý napísala Sarah Nathanová susedom v meste Hamilton na novozélandskom Severnom ostrove. Prinútila ju k tomu skutočnosť, že si jej šesťročná tonkinská mačka Brigit zvykla nadránom ťahať domov pánsku spodnú bielizeň a iba za dva mesiace týmto spôsobom nazhromaždila desiatky jasne farebných trenírok, slipov a boxeriek a tiež 60 kusov ponožiek.

"Všimli sme si, že sa Brigit vracia domov s ponožkou v papuľke. Alebo, keď to bolo príliš veľké, aby sa s tým pretiahla mačacími dvierkami, našli sme na prahu kôpku spodnej bielizne," citoval majiteľku spravodajský server The Times. "Niekedy nám ju dokonca nosila do postele, alebo naložila na kôpku pri posteli."

Až keď sa Sarah Nathanová začala chystať na sťahovanie a vytiahla vrece, do ktorého ukladala Brigitine nočné úlovky, uvedomila si, koľko toho vlastne je - a aké kvalitné, a teda aj drahé, sú niektoré kúsky.

Zahanbená majiteľka len otvárala
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Sarah Nathan/Facebook)

Preto sa rozhodla napísať spomínaný list, v ktorom ďalej svojich susedov vyzýva, aby sa zastavili u nej doma, ak im chýba nejaká bielizeň. Uzavrela ho poznámkou: "Asi vás poteší, keď dodám, že sa sťahujeme inam," a priložila fotografiu Brigit hrdo sediacej uprostred svojej koristi. Zatiaľ sa jej ozval jeden muž s tým, že mu niektorý kúsok pripadá povedomý.

Viac o téme: MačkaSarah Nathanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu