Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zhúlený Šeps z markizáckej SuperStar: Pribratý, zarastený... Nespoznáte ho!

Michal Šeps patril v šou SuperStar k najvýraznejším spevákom. Zobraziť galériu (5)
Michal Šeps patril v šou SuperStar k najvýraznejším spevákom.

BRATISLAVA - To je on?! Michal Šeps (20) sa do povedomia verejnosti dostal vďaka speváckej šou SuperStar. Už tam spevák vzbudil rozruch - svojím vzhľadom a hudobným štýlom, ktorému sa v Česku a na Slovensku veľa hudobníkov nevenuje, ale najmä pozitívnym vzťahom k ľahkým drogám. Konkrétne k marihuane. Odvtedy ubehli už štyri roky a vzhľad mladého umelca je úplne iný. Tvár má zarastenú, na hlave dredy a pribral aj zopár kíl. Je skrátka na nepoznanie.

Keď sa Michal Šeps prihlásil do speváckej šou SuperStar, mal len 16 rokov. No ani pomerne nízky vek mu nebránil k tomu, aby sa verejne priznal k svojmu veľmi pozitívnemu vzťahu k marihuane. Veď napokon aj to akosi dopĺňalo jeho rasta-imidž. 

Odvtedy uplynuli už štyri roky a na spôsobe spevákovho života sa toho veľa nezmenilo. Stále holduje ľahkým drogám a rovnako miluje aj reggae hudbu. No predsa len u hudobníka nastala aj istá zmena, a to vo výzore.

Za pár rokov je Šeps doslova na nepoznanie. Svedčí o tom fotka, ktorú zverejnil na sociálnej sieti Facebook. Na zábere fotenom v „marihuanovom záhone“ stojí viditeľne pribratý spevák s dlhými dredmi na hlave a hustou bradou, ktorá „zdobí“ jeho bacuľatú tvár. Skrátka, hotový rastaman. Svoj imidž tak vyšperkoval k úplnej dokonalosti... Alebo skôr k totálnej katastrofe? Čo myslíte?

Michal Šeps sa za štyri roky zmenil doslova na nepoznanie.
Zobraziť galériu (5)
Michal Šeps sa za štyri roky zmenil doslova na nepoznanie.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Viac o téme: SuperStarMichal Šeps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu