Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

VIDEO Bambi nežije len v rozprávke: Dojemná scénka ožila pred zrakmi prekvapených ľudí

To sú ale kamoši!
To sú ale kamoši! (Zdroj: youtube/Steve and Vicky Johnsen)

COLORADO - Pohladenie pre dušu! Nasledujúce zábery sú určené všetkým tým, ktorí veria, že rozprávky nepatria iba do sveta fantázie, ale môžu sa udiať priamo pred našimi očami. Pretože presne tak vyzerá scénka, ktorá sa odohrala pred dvomi mesiacmi na dvore YMCA v Estes Park v Colorade. Ak máte radi disneyovky, túto určite rýchlo spoznáte.

VIDEO paniky v nákupnom centre: Ľudia od strachu z tohto obra púšťali do gatí

Medzidruhové kamarátstvo medzi zvieratkami nie je ničím výnimočným a dokázali ho priamo pred kamerou aj srnček s králikom, ktorí predviedli bláznivú naháňačku. Tým, ktorí vyrástli na rozprávkach z dielne Disney, hneď pripomenuli Bambiho a jeho priateľa Thumpera.

Autormi záznamu sú Steve a Vicky Johnsenovci, ktorí pracujú ako dobrovoľníci v tamojšom múzeu a po zverejnení záberov na internete začal stúpal počet videní astronomickým spôsobom. A ani nečudo, veď každý z nás prahne po niečom peknom, čo poteší na dušu.

"Keď si to pozeráte, rozjasní vám to deň," uviedla hovorkyňa YMCA Martha Sortlandová pre ABC News. "Nikto nevidel v okolí hrať sa jeleňa a králika predtým, ako ich [Steve a Vicky] náhodne natočili v pravú chvíľu," dodala.

A inak. Vedeli ste, že známa rozprávka Bambi chytá za srdce milióny divákov od jej zverejnenia už v roku 1942?

Viac o téme: BambiThumper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu