Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Policajná naháňačka v Prahe: Nadrogovaný vodič (21) na BMW chcel uniknúť, skončilo to zle

Policajná naháňačka v Prahe
Policajná naháňačka v Prahe (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - O poriadny rozruch sa včera v noci postaral 21-ročný mladík v uliciach Prahy. Policajtov dostal do pozoru, pretože na luxusnom BMW nechcel zastať a v rýchlosti začal unikať. Svoje manévre však nezvládol, havaroval priamo pred nimi.

Včera krátko pred polnocou si policajti pražskej pohotovostnej motorizovanej jednotky všimli v Prahe 4 na Libušskej ulici BMW a chceli vykonať bežnú cestnú kontrolu. Vyštartovali za autom a vodičovi dali pokyn na zastavenie. Muž ale na výzvy nereagoval a poriadne šliapol na plyn. Začal unikať smerom von z mesta. "Za križovatkou s ulicou Rohanovskou odbočil na poľnú cestu a pokračoval až do Hodkovic v Stredných Čechách. Tam vošiel do obce Zlatníky-Hodkovice, kde pri odbočovaní stratil kontrolu nad vozidlom, vyletel mimo vozovku a havaroval," opísal hovorca pražských policajtov Jan Daněk.

Na luxusnom BMW skončil v záhrade rodinného domu. Poškodil plot, drevenú pergolu a svoje auto. Celkovo tak spôsobil škodu vo výške viac ako 300 tisíc českých korún (viac ako 11 tisíc eur).
 
Z havarovaného auta policajti vyslobodili a následne zadržali 21-ročného vodiča.  "Na mieste sa podrobil testu na drogy, ktorý bol pozitívny na amfetamín. Následnému lekárskemu ošetreniu sa potom odmietol podrobiť," doplnil Daněk. Prípadom sa momentálne zaoberajú českí policajti. Až následné vyšetrovanie ukáže, z akého porušovania bude mladík obvinený.

Pozrite si video naháňačky, ktoré zverejnila česká polícia.

Policajná naháňačka v Prahe

Viac o téme: HaváriaNaháňačkaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu