Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Syn (18) započul matku (37) volať o pomoc: Vystrelil, stalo sa nešťastie, bol to otec

Malachi Heisler a jeho otec Zobraziť galériu (2)
Malachi Heisler a jeho otec (Zdroj: Foto: youtube)

PINELLAS - Malachi Heisler zažil najhoršiu noc svojho života. Započul, ako ho mama zúfalo volá a prosí o pomoc. Vo dverách jej spálne zbadal neznámeho muža, ako na ňu mieri zbraňou. Neváhal a spustil paľbu. Neskôr vysvitlo, že zastrelil vlastného otca.

Nešťastný incident sa stal uplynulú týždeň na Floride v meste Pinellas. "Medzi mnou a nín to bolo nerozhodné," povedal Heisler pre NBC News a dodal: "Mal pištoľ, ja som mal pušku. Guľka je guľka, jeden výstrel, si mŕtvy." Policajná hovorkyňa Cecilia Barredaová potvrdila, že útočník mal pri sebe zbrane.

Muž zomrel na mieste, bol to 46-ročný John Heisler, informovali z kancelária šerifa. Podľa polície sa  John vlámal do domu, kde žije jeho syn, dcéra a bývalá manželka s priateľom. Počas vlámania sa mal na hlave lyžiarsku masku, preto ho nebolo možné hneď identifikovať. 

Nešťastie sa stalo v tomto dome
Zobraziť galériu (2)
Nešťastie sa stalo v tomto dome  (Zdroj: Foto: youtube)

Počas incidentu bola doma aj 13-ročná dcéra. Malachi Heisler počul, ako volá jeho matka Jolene (37) o pomoc. "Prebudil som sa na to, ako volá mama moje meno. Počul som slová Malachi a pomoc," povedal mladík.

John sa len nedávno vrátil z väzenia, kde sedel kvôli nedovolenému ozbrojovaniu. Deti boli súdom zverené do matkinej opatery. "Nebol to dobrý otec," dodal mladík. Polícia sa prípadom zaoberá, doteraz nebol nikto zadržaný ani obvinený. Predpokladá sa, že padne obvinenie z neumýselného zabitia.

Viac o téme: TragédiaOtecVraždaFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu