Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásne dievčatko (†2) zavraždil priateľ jeho matky: Bolo vraj posadnuté démonmi

Bella Bondová Zobraziť galériu (3)
Bella Bondová (Zdroj: FB, Polícia)

DORCHESTER - Rachelle Bondová a jej partner Michael McCarthy čelia obvineniu zo smrti batoľaťa potom, čo bolo jeho telo nájdené v júni v plastovom vrecku na pláži. Na súde odznelo, že malú Bellu Bondovú mal zavraždiť priateľ jej matky, pretože bola "posadnutá démonmi". Pozostatky dievčatka objavila žena na prechádzke so psom v blízkosti Boston Harbour.

Dominique (51) šokovala Francúzov: Zadusila osem vlastných novorodencov, dôvod je desivý!

Michael McCarthy (35) je obvinený z vraždy dieťaťa a navyše spolu s Rachelle Bondovou (40) majú na svedomí aj ilegálnu likvidáciu tela. Obaja tieto činy popierajú, ale prokurátor si je istý, že Bellu zabil práve McCarthy, podľa ktorého bola posadnutá démonmi.

Na mestskom súde v Dorchesteri odznelo, že dieťa bolo zabité v máji po tom, čo odmietlo ísť spať. McCarthy, údajný narkoman, ktorý veril v nadprirodzeno, šiel do izby, aby "ho upokojil," uviedol okresný prokurátor David Deakin. Po niekoľkých minútach do miestnosti vošla Bondová a našla muža stáť nad Bellou, s rukou na jej bruchu, pričom jej tvárička bola už sivá a opuchnutá.

Michael McCarthy a Rachelle Bondová
Zobraziť galériu (3)
Michael McCarthy a Rachelle Bondová  (Zdroj: FB, Polícia)

"V tej chvíli vedela, že jej dcéra je mŕtva," povedal Deakin a dodal, že McCarthy mal vtedy Bondovej povedať, že jej dcéra "bola tak či tak démon. Bol čas, aby zomrela". Prehliadka domu, v ktorom pár žil, odhalila veľa kníh o strašidlách, duchoch a démonológii. "Uviedol, že vidí démonov, duchov a veril, že dokáže vyháňať démonov," prezradil prokurátor o McCarthym.

Podľa žalobcu si mal pár po smrti dieťaťa zaobstarať veľké množstvo heroínu a bol pod vplyvom alkoholu niekoľko dní predtým, ako telo zahrabal. Po jeho náleze ženou, ktorá bola na prechádzke so psom, vyhlásila polícia pátranie a informácie viedli až k vydarenej dvojici.

Krásne dievčatko (†2) zavraždil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, Polícia)

Výšku kaucie Bondovej stanovili na milión dolárov, McCarthyho držia bez možnosti prepustenia na kauciu. Právnici obvinených sa zatiaľ odmietli na súde vyjadriť a čakajú na ďalšie pojednávanie stanovené na 20. október.

Viac o téme: VraždaBellaMichael McCarthyRachelle Bondová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu