Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdeni, si to ty? Takto ste Studenkovú ešte nevideli!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (22)
Zdena Studenková (Zdroj: Topky.sk -)

BRATISLAVA - Fíha, toto čo je?! V stredu večer sa na Bratislavskom hrade pod holým nebom konal koncert britského speváka Toma Jonesa (75), ktorý svojou charizmou a umením prilákal aj množstvo našich známych tvárí. Vystúpenie si nenechali ujsť ani Zdena Studenková (61) a Braňo Kostka (43), ktorých neodradilo ani sychravé počasie a dážď. Blondínka pri tejto príležitosti zvolila odev, v akom ste ju doposiaľ určite ešte nevideli...

Iná ako doteraz! Zdena Studenková patrí k ženám, ktoré sa o svoj imidž a zovňajšok patrične starajú. Na ulici by ste ju neupravenú zrejme nestretli. V stredu večer však na koncerte britského speváka Toma Jonesa, ktorý sa konal pod holým nebom na Bratislavskom hrade, svojím výzorom doslova zaskočila.

Umelkyňa sa totiž kvôli dažďu navliekla do pršiplášťa. A ten jej bol poriadne veľký, na niektorých záberoch preto vyzerá, akoby poriadne pribrala. V netradičnom igelitovom outfite si spolu s Braňom zobrali aj welcome drink, ktorým bolo šampanské, čo pôsobilo trošku komicky.

Na následnej párty však už bolo všetko tak, ako má byť. Blondínka žiarila v čiernych šatách s perlami a bez pršiplášťa vynikla aj jej skvelá postava a upravená tvár. Fotografie z koncertu si môžete pozrieť v našej galérii.

Tom Jones na hrade

Zdena Studenková a Braňo Kostka v pršiplášťoch.
Zobraziť galériu (22)
Zdena Studenková a Braňo Kostka v pršiplášťoch.

 

Viac o téme: Zdena StudenkováBraňo Kostka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu