Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Konflikt, aký tu už dlho nebol: Studenková naložila Judínyovej!

Zdena Studenková naložila Erike Judínyovej. Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková naložila Erike Judínyovej.

BRATISLAVA – Po hlave si skákať nenechá! Pred pár mesiacmi odvysielala markizácka Smotánka nelichotivé slová Zdeny Studenkovej (61) o českej moderátorke Haline Pawlovskej (60). Materiál bol natočený bez vedomia a súhlasu našej herečky. Keďže má však v Záhorskej Bystrici angažmán v seriáli, kauzu vtedy nechcela nijako komentovať. Spravila tak až s odstupom času. Erike Judínyovej (44) teraz poriadne za tento podraz naložila.

Herečka Zdena Studenková je známa tým, že si potrpí na profesionalitu. A to nielen v práci, ale aj v bežnej komunikácii. Stačí preto naozaj málo a známu herečku si môžete ľahko pohnevať. Rozprávať by o tom vedel napríklad aj moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra, ktorý  sa pred dvoma rokmi za nemiestny vtip na jej adresu musel herečke ospravedlniť.


Studenkovej praskli nervy: Sajfa, čo si to dovoľuješ?!


No Zdena má ťažké srdce aj na moderátorku markizáckej Smotánky Eriku Judínyovú. Pred pár mesiacmi totiž odvysielala rozhovor, o ktorom si herečka myslela, že bol čisto súkromný. S redaktorkou si totiž zaspomínala na obdobie, keď bola pozvaná do relácie Haliny Pawlovskej. Tú označila za strašne protivnú a hnusnú ženu bez toho, aby vedela, že ju nakrúca kamera.


Vojna Studenkovej s Markízou: Pekne ste si zavarili!

Ďalší konflikt Zdeny Studenkovej: Pustila sa do známej moderátorky!


Hoci Studenková zo zverejnenia svojich nelichotivých slov nadšená nebola, svoj hnev pred verejnosťou skrývala a vyjadriť sa k tejto téme odmietala. Až doteraz. V rozhovore pre týždenník Život prezradila, ako konflikt vníma a čo si o Judínyovej myslí.

„Tej redaktorke, ktorá ma na „tajňáša“ natočila a prišla na ďalšiu akciu, som povedala, že sa s ňou baviť nebudem, nech ide odo mňa preč. Na to sa úprimne rozplakala a hovorila mi, ako ma má rada, vraj len odovzdala materiál, inak s tým nemá nič spoločné. Ale istá dáma, ktorá chodí v tých čipkovaných overaloch, že tá je za to zodpovedná. Tá mi zase písala ospravedlňujúce esemesky, že ona za to nemôže, že ona len spracovala to, čo dostala. Proste si to hádzali ako horúci zemiak,“ prezradila známa blondínka, ktorá na moderátorke Smotánky nenechala nitku suchú a poriadne jej naložila.

 „S týmito ľuďmi už nikdy neprehovorím ani slovo. Ja ich fakt nepotrebujem, nie som mladá rozbiehajúca sa herečka. Zaráža ma však, že niekomu, kto má už dobre po štyridsiatke, nedocvakne, že je nepríjemný ako hmyz. Ja by som teda nechcela byť človek, na ktorého sa ľudia dívajú ako na nepríjemný hmyz, ktorý otravuje a púšťa kyselinu. Myslím, že keď budú po rokoch tieto ženy sedieť doma a hodnotiť svoj život, budú sa mať nad čím zamýšľať,“ uviedla pre spomínaný týždenník herečka. Ako vidieť, Zdena si jednoducho po hlave skákať nenechá, a útok vráti vždy, keď to človek najmenej čaká.

Viac o téme: Erika JudínyováZdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu