Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Studenková zvodne špúli pery: Má vyše 60, ale takáto SEXI už dávno nebola!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková

BRATISLAVA – Wau! Herečka Zdena Studenková (61) patrí k ženám, ktoré sa o seba starajú. Aj napriek tomu, že už je v dôchodkovom veku, vyzerá úžasne. O čom svedčia aj jej najnovšie zábery. Blondínka totiž nedávno začala podnikať v cukrárenskej výrobe a pri tejto príležitosti nafotila aj niekoľko snímok, na ktorých jej to nesmierne pristane. Našpúlené pery, dokonalý účes i mejkap a šaty z dôb minulých z nej urobili sexi divu.


Zdeni, si to ty? Takto ste Studenkovú ešte nevideli!

Konflikt, aký tu už dlho nebol: Studenková naložila Judínyovej!


O tom, že herečka Zdena Studenková výborne varí, vedia už zrejme všetci. Vydala dve kuchárske knihy a o svojich hostí sa vždy príkladne stará. Najnovšie už začala v kulinárskej oblasti aj podnikať. Stala sa spolumajiteľkou a tvárou cukrárskej firmy. „Kamaráti mi často dávali ochutnávať ich zákusky. Bola som ich mentorom pri tvorbe a výrobe. Vlastná sladká manufaktúra bola potom len logickým krokom,“ povedala o svojom angažovaní v tejto oblasti Zdena.

Pri tejto príležitosti sa nechala blondínka aj nafotiť a reklamné zábery naozaj stoja za to. Herečka na nich vyzerá naozaj úžasne. Napriek tomu, že má vyše 60 rokov pri pohľade na jej dokonalú postavu a vizáž jej ženy môžu iba závidieť. Studenková na snímkach dokonca zvodne špúli pery a  musíme uznať, že takáto sexi už dávno nebola. Pri pohľade na jej dokonalý účes, mejkap a šaty, ktoré pôsobia ako z 50-tych rokov, vám jednoducho spadne sánka. 

Sexi Zdena Studenková s našpúlenými perami
Zobraziť galériu (7)
Sexi Zdena Studenková s našpúlenými perami

 

 

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu