Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na ženícha (36) sa vrhla kolegova manželka: Takmer zomrel, stalo sa mu niečo hrozné

Mike so svojou milovanou manželkou a štyrmi deťmi Zobraziť galériu (3)
Mike so svojou milovanou manželkou a štyrmi deťmi (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

BASINGSTOKE - Mike Snell takmer zomrel po incidente, ktorý sa mu stal na vlastnej svadbe. Nezvládol zdvíhačku zo známeho filmu Hriešny tanec. Na rozdiel od Patricka Swayzeho škaredo spadol a pri manévri si potrhal všetky väzy v ľavom kolene. Navyše dostal silný zápal, na následky ktorého takmer zomrel. Zo zranení sa liečil viac ako rok.

Na svoj najkrajší deň v živote nemá rozhodne najkrajšie spomienky 36-ročný Mike Snell, aj keď pre portál metro.co.uk povedal, že jeho svadba bola pefektná. "Teraz nemôžem ani počuť tú pesničku alebo vidieť film Hriešny tanec bez toho, aby som si nechytil koleno," uviedol rok po nepríjemnej nehode. 

Na ženícha (36) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)


Na skladbu naposledy tancoval na svojej svadobnej hostine, keď oslavoval zväzok s 28-ročnou Cerise v hoteli v Basingstoke. Zámer bol pekný a mladomanželia si chceli zatancovať na romantickú pesničku. Náhle ich však prekvapil rozbeh manželky na svadonej hostine prítomného kolegu, ktorá sa na neho vrhla a chcela, aby ju Mike zdvihol podobne ako Patrick Swayze Babe z kultového filmu z roku 1987.

Na ženícha (36) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Elektrotechnik, otec štyroch detí, ale nebol vôbec pripravený, dvojica spadla a jeho koleno sa prudko ohlo v zlom smere. Výsledkom boli roztrhuté takmer všetky väzy v ľavom kolene. Mike skončil v nemocnici, na svadobnú cestu mohol zabudnúť.

Navyše mal ženích veľkú smolu, pretože v nemocnici dostal silnú infekciu. Na otravu krvi len-lenže nezomrel. Na nohy sa opäť postavil nedávno, na svoje prvé výročie svadby.

 
 
 

Viac o téme: SvadbaúrazMike Snell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu