Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Keď musíš, tak musíš: Dievčina urobila na svadbe niečo nezvyčajné, pozrite sa prečo

Niekedy je svadobná kytica viac ako dieťa.
Niekedy je svadobná kytica viac ako dieťa. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pre niektoré dievčatá je hádzanie svadobnej kytice zjavne takou obrovskou motiváciou nájsť si konečne frajera, že pozabudnú aj na to, na čo by rozhodne nemali. Ako napríklad, že práve držia v náručí dieťa, ktoré jednoducho nezostane levitovať v priestore po tom, čo ho pustia, aby sa načiahli za letiacimi kvetmi.

FOTO Našiel si príliš krásnu priateľku: Keď to videli priatelia, nastala internetová tyrania!

Pokým niektoré dievčatá urputne bojujú proti tomu, aby sa museli na svadbe postaviť do fronty uchádzačiek o svadobnú kyticu, iným to pravdepodobne vôbec nevadí. Otázne je, prečo si však jedna z nich zobrala v tej chvíli so sebou aj malé dieťa, ktoré držala v náručí.

Keď sa totiž nevesta otočila chrbtom a odhodila kvety, dievčinka sa úplne pozabudla a načiahla sa v snahe získať vytúžený "artefakt". Netreba asi ani hovoriť, že dieťatko spadlo na podlahu ako kameň. Šťastie pri chytaní síce nemala, ale zdá sa, že ju jej chyba ani veľmi nemrzela. Jednoducho zase vzala dieťatko z podlahy a všetko bolo v poriadku.

Nie je jasné, kedy a kde boli zábery natočené, ale pod videom na YouTube sa nachádza komentár, že pri tvorbe tohto záznamu nedošlo k zraneniu žiadneho dieťaťa. Maličké to teda prežilo bez ujmy.

Viac o téme: SvadbaKyticaDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu