Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra speváka z Aerosmith žiari šťastím: Vydala sa za tohto fešáka!

Chelsea Tyler a Jon Foster Zobraziť galériu (6)
Chelsea Tyler a Jon Foster (Zdroj: Instagram/Chelsea Tyler)

LOS ANGELES - Dcéra amerického speváka Stevena Tylera Chelsea si v sobotu vzala za manžela herca Jona Fostera. Informoval o tom magazín Us Weekly, podľa ktorého na obrade v kalifornskom meste Carmel nechýbali nevestine nevlastné sestry Liv a Mia Tyler, spomínaný otec či brat Taj Monroe Tallarico.

To, že sa pár zasnúbil, oznámila vlani v apríli Mia Tyler prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila aj fotografiu dvojice. "Som neskutočne hrdá a nadšená, že sa títo dvaja budú brať. Mám vás oboch veľmi rada," pripísala k záberu. Šesťdesiatsedemročný Steven Tyler bol zo zásnub rovnako nadšený. "Moje dievčatko je zasnúbené s Jonom. Som šťastný... Oboch ich zbožňujem," odkázal líder kapely Aerosmith v apríli 2014 taktiež prostredníctvom Twitteru. 

Foster svoju vyvolenú požiadal o ruku po tom, ako si počas narodeninovej oslavy 7. marca 2014 vypýtal dovolenie vziať si ju od jej otca. "Bolo to nádherne staromódne. To, že prišiel a požiadal ma o ruku mojej dcéry, pre mňa veľa znamenalo. Obľúbil som si Jona od chvíle, keď som sa s ním po prvý raz stretol a Chelsea ho tiež veľmi miluje. Jon je skvelý muzikant a herec. Nemôžem byť šťastnejší," vyjadril sa minulý rok Steven Tyler pre magazín People. 

Matkou 26-ročnej Chelsea Tyler je Teresa Barrick, s ktorou bol spevák kapely Aerosmith ženatý v rokoch 1988 až 2006. Tridsaťročný Jon Foster je bratom herca Bena Fostera, ktorý chystal svadbu s americkou herečkou Robin Wright. V novembri 2014 zásnuby zrušili, neskôr sa však opäť dali dohromady. Snúbenci Tyler a Foster si v roku 2011 založili tanečné duo Badbad, v ktorom kombinujú aj prvky bluesu a soulu. 

Viac o téme: Jon FosterChelsea Tyler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu