Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Má 50, ukazuje bradavky a nikomu to nevadí: Lebo ona je božská!

Monica Bellucci sa aj vo svojich 50 rokoch pokojne ukáže v spoločnosti bez podprsenky. Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci sa aj vo svojich 50 rokoch pokojne ukáže v spoločnosti bez podprsenky.

PARÍŽ – Naostro! Keď sa spomenie meno herečky Monicy Bellucci (50), asi každému musí napadnúť pojem femme fatale. Oslnivá Talianka totiž ani po rokoch nestráca nič so svojho šarmu a zmyselnosti. Zrejme aj preto nemá problém ukázať sa na verejnosti v outfite, ktorý by svedčal skôr mladším ročníkom. Veď na presvitajúce bradavky by si trúfla len máloktorá jej rovesníčka!

Vyrovnať sa s pribúdajúcimi rokmi nie je vôbec ľahké. Zvlášť v nablýskanom svete šoubiznisu, kde existuje iba úzka skupina žien, ktoré starnú s gráciou. K nim patrí napríklad aj Monica Bellucci.

Herecká bohyňa z Talianska sa vyhýba skrášľujúcim zákrokom a z vrások, či šedín si nerobí ťažkú hlavu. „Mladosť nie je trvalá, ale jednoduchosť a krása je večná. Ľudia by si mali zvyknúť na to, že čas plynie a všetko, čo už prežili, majú napísané v tvári,” povedala na margo toho v rozhovore pre stylesatlife.com Monica. „Všetci sa tak bojíme, že prídeme o svoju krásu. A mnohým ubližuje práve to. Neexistuje nič, čo môžeme urobiť so starobou, iba sa s ňou vyrovnať,” dodala herečka.

Bellucci však s pribúdajúcimi rokmi nielenže nerieši kozmetické úpravy svojej tváre, ale nemení ani šatník. Keď sa nedávno ukázala v uliciach Paríža, mnohým okoloidúcim doslova vyrazila dych. Brunetkin outfit totiž tvorila okrem iného aj čierna priesvitná blúzka, pod ktorú si nevzala podprsenku. A hoci ju doplnila sakom, každú chvíľu jej spod neho vykúkali bradavky.

Niet pochýb, že na takúto módnu kreáciu by si trúflo len zopár päťdesiatničiek. Monica však v provokatívnom kúsku vyzerala šarmantne a dráždivý detail vôbec nepôsobil vulgárne. Čo si o tom myslíte vy?!

Monica Bellucci si obliekla priesvitnu blúzku, spod ktorej jej presvitali bradavky.
Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci si obliekla priesvitnu blúzku, spod ktorej jej presvitali bradavky.


Pozrite si tiež: Diva, po ktorej kedysi túžil každý muž: Vyzerá lepšie ako pred 20-timi rokmi!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu