Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zresetujte svoj organizmus za 10 dní: Detox v akcii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Je naozaj ťažké resetovať vlastný organizmus, keď v ňom vládne chaos... Na znovuzískanie kontroly nad svojim zdravím je potrebné naštartovať celý systém. A preto medzinárodne uznávaný lekár Mark Hyman vymyslel a spopularizoval rýchly a účinný program, vďaka ktorému dosiahnete okamžité a trvalé zníženie hmotnosti, lebo podľa samotného autora si každý zaslúži prežiť svoj život s vitalitou.

Cieľom 10-dňového detoxu nie je len jednoduché a rýchle zhodenie hmotnosti, ale aj príprava na dlhodobé udržanie si hmotnosti a zlepšenie zdravotného stavu.

Zapamätajte si, že vaše správanie určujú biochemické procesy a nie pevná vôľa. Takže na zresetovanie hormónov a neurotransmiterov, a na to, aby ste sa zbavili neznesiteľnej chuti, na jedlo prirodzenou cestou, na zníženie hmotnosti a odvrátenie chorôb bude potrebné použiť poznatky z oblasti biochémie, ktoré sú alfou a omegou 10-dňového detoxu na upravenie hladiny cukry v krvi.

Detox bude pre vás prospešný pretože:

1. Potlačí tvorbu veľkého množstva inzulínu - a teda pozastaví ukladanie brušného tuku a chuť na jedlo.

2. Zlepší citlivosť buniek na inzulín, takže ho na vyrovnanie hladiny cukru v krvi bude treba menej, čo bude mať pozitívny vplyv na proces chudnutia a celkové zdravie.

3. Zníži hladinu kortizolu - stresového hormónu, ktorý zvyšuje chuť na sladké, podporuje ukladanie brušného tuku a spôsobuje zmršťovanie mozgu.

4. Zníži tvorbu grelínu - hormónu hladu.

5. Zlepší citlivosť mozgu na leptín, čím opäť "spojazdní" prirodzenú reguláciu apetítu.

6. Zlepší reguláciu chuti na jedlo nazývanú PYY (pep-tid YY), črevný hormón, ktorý po jedle signalizuje pocit sýtosti.

7. Zvýši prirodzenú tvorbu dopamínu a zresetuje dráhy odmeny v mozgu, takže pocítite uspokojenie pri príjme skutočnej potravy.

8. Zresetuje chuťové poháriky, a tak vám opäť začne chutiť skutočne jedlo.

9. Zredukuje zápaly (hlavná príčina takmer každého priberania a chronických chorôb) eliminovaním bežnej precitlivenosti na potraviny, spracovaných potravín, cukru a zaradením protizápalových potravín.

10. Podporí proces detoxikácie, a to eliminovaním toxínov z potravy a života a zlepšením schopnosti tela zbavovať sa naakumulovaných toxínov, ktoré spôsobujú obezitu.

Každá zo spomenutých významných biologických zmien sa počas 10-dňového detoxu objaví úplne prirodzene. Dostaví sa v dôsledku detoxikácie tela od cukru a priemyselne spracovaných potravín... zmeny stravovacích návykov... zaplavenia vášho organizmu skutočnými, nespracovanými, čerstvými, potravinami pôsobiacimi protizápalovo... osvojenia si jednoduchých, základných zručností, ktoré pomôžu organizmu uzdraviť sa.

Kniha 10-dňový detox sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu