Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Študentka na FOTO používa svoju vagínu na pokusy: Jej recepty sú len pre silné žalúdky!

Cecilia Westbrook Zobraziť galériu (3)
Cecilia Westbrook (Zdroj: med.wisc.edu)

MADISON - Americká študentka Cecília Westbrook šokovala celý akademický svet svojím nezvyčajným experimentom. Objavila totiž recepty, pri ktorých kuchárky používajú veľmi zvláštne prísady.

Cecília prišla s unikátnym nápadom po tom, ako objavila kuchársku knihu, v ktorej boli recepty zo spermií a vaginálnych sekrétov. Študentka Wisconsinskej univerzity sa rozhodla vytvoriť vo svojej vagíne jogurt. Ako povedala, pri pokuse najviac trpela jej panva. Musela totiž používať drevenú lyžicu a špeciálny teplomer. Celý experiment zdokumentovala jej kamarátka a novinárka Janet Jayová.

„Prvá várka chutila ako indický jogurt s čučoriedkami, druhá trochu ako pokazené mlieko,“ poznamenala študentka. Cecília sa však nevzdala, pretože ak sú probiotiká zdravé pre organizmus, čo môže byť lepšie ako jej vlastné probiotiká? „Každá vagína je domovom pre stovky rôznych typov baktérií a organizmov, najmä baktérie Lactobacillus, ktorá je zhodou okolností to, čo aj ľudia používajú na kultiváciu mlieka, syrov a jogurtov,“ komentovala Janet.

Študentka na FOTO používa
Zobraziť galériu (3)

Našťastie, Cecília nemala žiadne negatívne vedľajšie účinky, ale mikrobiológ Larry Forney upozornil, že by takýto postup mohol byť aj riskantný. „Z vaginálneho sekrétu neberiete len Lactobacilly, ale všetko,“ vysvetli.

Podľa kritiky a názorov viacerých odborníkov mohol byť Cecíliin pokus naozaj nebezpečný a neodporúčajú ho nikomu skúšať. Niektorí ju dokonca obvinili z toho, že je duševne chorá. Jej pokus jednoducho vyvolal obrovský odpor, na čo Cecília reagovala tak, že podobné pochúťky už nemá v pláne pripravovať, uviedol spravodajský portál Express.co.uk.

Študentka na FOTO používa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: med.wisc.edu)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu