Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (40) zažila strašné utrpenie: Manžel jej znetvoril vagínu, už nikdy nebude mať sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MPUMALANGA - Žena z Južnej Afriky tvrdí, že už nikdy nebude mať môcť sex. Manžel jej totiž do vagíny nalial lepidlo, pretože si myslel, že ho podvádza. Tak či onak, spôsobil jej fyzickú aj psychickú traumu, na ktorú nezabudne do konca života.

Obeť, ktorá nemôže byť menovaná, uviedla, že jej muž je násilník, ktorého správanie sa začalo čoraz viac vymykať kontrole. Všetko vyvrcholilo po tom, ako jedného dňa ženu priviezol domov strýko na aute. Manžel ju obvinil, že je mu s príbuzným neverná, v amoku ju pod hrozbou noža donútil, aby si vyzliekla šaty a potom jej zalepil pysky lepidlom.

"Kázal mi, aby som si ľahla a roztiahla nohy, inak by mi odťal hlavu mačetou. Potom vybral lepidlo a nalial mi ho na vagínu. S hrôzou som pozerala na neho, slzy mi stekali po tvári. Nechápem, ako môže muž urobiť niečo také žene, ktorú miluje," opísala strašnú skúsenosť štyridsaťročná Afričanka.

Doteraz prežíva kvôli tomu muky. Vraj sa už nikdy nebude môcť milovať a takisto pri každom močení pociťuje silnú bolesť. Jej muž po útoku utiekol a doteraz sa nevrátil do rodnej dediny. Žena sa ale bojí, že sa tak raz stane. "Mám strach, hocikedy sa môže vrátiť a odrezať mi hlavu," dodala

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu