Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Fúha, to je zmena: Tintítko Rochnyak sa vypracoval na svalnatého Kena!

Paviel Rochnyak sa celkom vypracoval. Na zábere vľavo počas účinkovania v reality šou Celebrity Camp. Zobraziť galériu (9)
Paviel Rochnyak sa celkom vypracoval. Na zábere vľavo počas účinkovania v reality šou Celebrity Camp.

BRATISLAVA - Úplne iný! Paviel Rochnyak (29) kedysi nemohol chýbať na žiadnej šoubiznisovej párty. Mnohí ľudia si ho z tých čias pamätajú ako tenučkého blondiaka. Dnes sa však už prezentuje totálne odlišným imidžom. Jeho vášňou sa stalo posilňovanie a na sociálnych sieťach sa neustále chváli svojím odhaleným vypracovaným telom. Vďaka novému zostrihu a farbe vlasov pripomína živého Kena so svalmi.

Na nespoznanie! Keď sa povie meno Paviel Rochnyak, takmer každý si predstaví blonďavé tintítko s dlhými vlasmi. To je však už minulosť. Celebritný kaderník sa za posledné roky poriadne zmenil a pripomína fešáka Kena - je z neho krátkovlasý brunet so širokými ramenami.

Paviel totiž už nejaký ten čas pravidelne navštevuje posilňovňu. „Cvičil som už v detstve, otec ma do toho tlačil. Ale pritvrdil som až v 25-ke, to som začal posilňovať kvôli svalom,” povedal nám Rochnyak. „Dôvody boli hlavne estetické. Bol som veľmi chudý. Nemôžem predsa stále vyzerať ako chlapček. A musím sa aj sám sebe páčiť,” dodal na margo motivácie, ktorá ho nasmerovala do fitnescentra. 

Chvíle strávené pod dozorom trénera už na vlasovom vizážistovi samozrejme aj vidieť. Má vypracovaný hrudník a tiež brucho. Ani jeho ruky už nevyzerajú ako tenké paličky. A Ukrajinec je v novom tele evidentne spokojný, pretože na sociálne siete neustále vešia svoje odhalené fotografie.

Po sviatkoch však Rochnyaka potrápilo brucho, na ktorom sa mu akosi stratili tehličky. „Porušil som trochu tú životosprávu. Prišiel som kvôli tomu o dobre platenú zákazku na fotenie plaviek v Nemecku. Ale už som opäť pritvrdil. Tú prácu síce už nezískam, ale robím to pre seba,” prezradil nám Paviel. Pri pohľade na jeho aktuálne zábery je naozaj ťažké veriť, že na najnovších snímkach a fotografiách zo šou Celebrity Camp je tá istá osoba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu