Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chorvátsko sa baví na kaskadérke Maji (58): Pozrite, čo predviedla v peugeote na zdvíhacom moste!

Auto dopadá na cestu Zobraziť galériu (2)
Auto dopadá na cestu (Zdroj: YouTube)

ZÁHREB - Ľudia po celom Chorvátsku sa už od utorka bavia na vodičke, ktorá v malom peugeote preskočila zdvíhací most v mestečku Tisno. Mala obrovské šťastie, pretože keby išla čo i len trochu rýchlejšie, alebo naopak pomalšie, dopadla by zle-nedobre.

Ako napísal denník Slobodna Dalmacija, 58-ročná žena si nevšimla, že pohyblivý diel mostu spájajúceho ostrovček s pevninou už smeruje nahor a v približne 40-kilometrovej rýchlosti preto preletela pár metrov vzduchom. Vodička aj jej dcéra na sedadle spolujazdca vyviazli bez zranení a pomerne dobre dopadol aj ich žltý Peugeot 107.

Chorvátsko sa baví na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa odborníkov na dopravu mala Maja Skračičová veľké šťastie. Keby totiž išla pomalšie, asi by sa auto prevrhlo na strechu, keby rýchlejšie, skončila by až v blízkom bare, povedal novinárom súdny znalec Zdravko Peran. Ten z nehody viní nielen vodičku, ktorú podľa jej slov v danú chvíľu oslepilo slnko, ale aj nedostatočné zabezpečenie mosta. Závory, používané pri jeho zdvíhaní pre zastavenie dopravy, totiž siahajú len do polovice vozovky a nešťastná šoférka si pomerne prudkú zákrutu vedúcu na most "strihla" v protismere.

Maja, ktorá si za svoj kaskadérsky kúsok vyslúžila pokutu vo výške 250 kún (32 eur), nepatrí podľa svojho manžela medzi cestných pirátov. "Moja žena je skôr pomalý vodič, nemá sklony vykonávať na ceste neprístojnosti alebo jazdiť príliš rýchlo," tvrdí Marko Skračić.

Kaskadérka z Chorvátska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu