Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Odvážny Brit sa vyšplhal na Moskovský most v Kyjeve: Neuveríte, čo tam stváral!

Odvážni mladíci
Odvážni mladíci (Zdroj: Foto: youtube)

Kyjev – Mladý Brit musel byť v skutku nebojácny, keď sa rozhodol a vôbec sa podujal na nasledujúci odvážny počin. Vyšplhal sa na vrchol Moskovského mosta v Kyjeve na Ukrajine, ktorý je nad riekou Dneper a urobil salto vzad. VIDEO zachytáva celý akt šplhania s desivými zábermi na zem, ktorá je vziadelná niekoľko desiatok metrov. Kaskadér neskončil veľmi dobre, nie však až tak zle, ako sa možno domnievate.

Neuveriteľnú odvahu museli mať dvaja muži, ktorí sa vyštverali do výšky niekoľko desiatok metro na vrchol Moskovského mosta v Kyjeve na Ukrajine nad riekou Dneper.   

James Kingston, ktorý sa sám opisuje ako „profesionálny dobrodruh", vyliezol so svojim priateľom bez pomoci do obrovskej výšky, aby na vrchole mosta urobil salto. Naozaj podivuhodný nápad, ako dokazovať odvahu.  

Dvojicu je vidieť, ako visí navzájom cez okraj mosta. Muži pri sebe nemajú žiadne istiace laná a jeden z mladíkov visí doslova na vlásku. Len pevná ruka priateľa ho delí od desivého pádu a istej smrti. Kingston potom na vrchole mosta urobí salto vzad bez toho, aby mal na sebe nejaké bezpečnostné zariadenie.     

Odvážna senzácia sa však pre mladíkov končí zle. Našťastie neutrpelo ich zdravie, no po zídení z mosta skončili rovno v rukách miestnych policajtov.  Hliadke sa muži usilovali vysvetliť, že sú fotografi a len fotili panoramatické zábery z výhľadu na Kyjev.

Keď sa však jeden z dôstojníkov opýtal, prečo tam robili saltá, Jamesov kamarát odpovedal: „Pretože je anglický Spiderman.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu