Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalá TV hviezda chce späť na obraz: Na Slovensku je erotika prekážkou!

Erika Barkolová je spätá s erotickou reláciou. Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová je spätá s erotickou reláciou.

BRATISLAVA - Kto ju zamestná?! Erika Barkolová (36) už dlhšiu dobu nepracovala pre žiadnu televíziu. Živil ju post hovorkyne jednej slovenskej poisťovne. Prvý august bol však dňom, kedy na tomto mieste definitívne skončila. Ako nám exmoderátorka prezradila, rada by sa opäť vrátila pred kamery. Blondínka naposledy uvádzala šteklivý magazín Črepiny s *. Nové časti však podľa našich informácií na Kolibe zatiaľ v pláne nemajú. Navyše, v minulosti tváre erotických relácií už žiadnu serióznu šancu na obraze nedostali.

Čo bude teraz robiť? Erika Barkolová sa zviditeľnila ako redaktorka Televíznych novín Markízy. Po odchode do Jojky zmenila zameranie na správy o prominentoch a naposledy uvádzala erotickú reláciu Črepiny s *. Aktuálne na Kolibe vysielajú staršie časti, ktoré boli doteraz odložené v archíve. 

Krátko na to, ako sa šteklivý program opäť dostal na obraz, ale blondínka prišla o prácu v poisťovni. Na mieste hovorkyne a riaditeľky PR oddelenia definitívne skončila 1. augusta. Zisťovali sme preto, ako si exmoderátorka predstavuje svoju budúcnosť. „Telka mi chýba, tam by som sa chcela vrátiť, to určite. Na druhej strane musím povedať, že aj tento marketing ma veľmi bavil,” skonštatovala Erika. 

V prípade televízie to však veľmi ružovo nevyzerá. Podľa našich informácií totiž televízia Joj nové časti Črepín s * neplánuje. A otázka je, či by si vedeli Barkolovú predstaviť v inom type programu. Hoci má skúsenosti aj so serióznymi formátmi, nálepky akejsi učiteľky sexu sa už totiž zrejme nezbaví. 

Aspoň tak to vyzerá podľa skúseností z minulosti. Napríklad Zuzana Belohorcová išla do markizáckeho Láskania z pozície rosničky a po erotickej relácii už dostala priestor len v českom Peříčku a kontroverznej šou Big Brother. Andrea Ušiaková, ktorá po nej prebrala žezlo v pikantnom programe, tiež už neskôr uplatnenie na obraze nenašla.

Získať televízny angažmán tak pre Eriku zrejme nebude ľahké. Pochybnosti však môže vyvolávať aj oblasť PR. Málokto totiž dokáže dať šancu žene, ktorú klienti môžu nájsť na interenete v sado-maso oblečení. Samotná Barkolová však tvrdí, že vyhliadky nie sú až také zlé. „Ponuky sa hrnú, ale nechávam si čas na rozmyslenie, akým smerom sa chcem vlastne uberať,” povedala nám exmoderátorka. Podrobnosti však zatiaľ prezrádzať nechcela. Kam sa po lete budú uberať jej pracovné kroky, je teda zatiaľ tajomstvom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu