Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najsexi prsane: Tieto známe Slovenky predvedú vnady americkému miliardárovi!

Pozvánku na párty dostali aj Eva Cifrová, Erika Barkolová či Andrea Heringhová. Zobraziť galériu (10)
Pozvánku na párty dostali aj Eva Cifrová, Erika Barkolová či Andrea Heringhová.

BRATISLAVA - Môžu jasať! Už dnes večer sa bude v hlavnom meste konať párty za účasti módneho návrhára Jamesa Goldsteina (71). Výstredný miliardár si želal mať na večierku obdarené Slovenky. A to sa mu aj splní. Topky.sk vedia, ktoré prsnaté ženy sa dostali na prísne selektovaný zoznam hostí.

Bude sa mať na čo pozerať! V bratislavskom Starom meste sa nachádza obchod, kde sa predáva oblečenie návrhára Jamesa Goldsteina. Americký miliardár dokonca v stredu večer zavíta na párty, ktorá sa tam bude konať. Mal však jednu podmienku. 

Goldstein obľubuje celebritné modelky kyprejších tvarov a má rád spoločnosť známych žien zo šoubiznisu. A v tomto duchu mal byť zostavený aj zoznam hostí na súkromnú koktail párty. Úlohu zostaviť ho dostala šéfka Fashion TV Gabriela Drobová. Podľa našich informácií sa ale rozhodla neloviť medzi Slovenkami, ktoré nosia tie najväčšie balóny na hrudi. Zvolila takzvanú zlatú strednú cestu a pozvala dokonca aj dámy, ktoré nepútajú pozornosť nadmerným objemom svojho hrudníka. 

Topky.sk získali mená známych žien, ktoré sa prepracovali na jej zoznam. S výstredným návrhárom sa budú môcť zoznámiť napríklad: bývalá playmate Andrea Heringhová, jej kolegyňa Eva Cifrová, Miss Bikini Universe 2013 Miriam Mattová, či moderátorka Erika Barkolová. Nebudú samozrejme chýbať ani tváre Fashion TV Soňa Skoncová, Jana Mutňanská a Mária Zelinová. Pokochajte sa zábermi v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu