Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barkolová je zase sexi: V plavkách lepšia ako oblečená!

Erika Barkolová sa ukázala v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová sa ukázala v plavkách.

BRATISLAVA - Fíha! Erika Barkolová (36) sa pred pár rokmi zúčastnila fitnes súťaže a v tom čase sa pýšila naozaj skvelou postavou. Neskôr sa ale na ňu znovu nejaké tie kilá prilepili. Aktuálne sa však blondínka pochválila fotografiou v plavkách a vyzerá to, že na sebe opäť tvrdo maká. Na akcii pred pár dňami, kde sa objavila vo voľných šatách, by len málokto hádal, aké telíčko pod tým oblečením skrýva.

Postavička ako lusk! Erika Barkolová sa nedávno objavila na spoločenskej akcii. Mala na sebe voľné šaty a rifľovú bundu. Tvary svojho tela tak úspešne zamaskovala. 

O to viac prekvapila aktuálnou fotografiou, na ktorej je v plavkách. Postavička ako lusk sa blíži k ideálu, akým ohurovala v roku 2009 na fitnes súťaži„Stále cvičím, ale mám ešte rezervy,” poznamenala skromne Erika pri otázke, ako sa k tejto figúre dopracovala. „Zhodou okolností teraz pôsobím ako rozhodkyňa, ale nevylučujem, že by som sa niekedy ešte aktívne takej súťaže zúčastnila,” dodala Barkolová, ktorá si leto naplno užíva. Od prvého augusta totiž už nie je zamestnankyňou poisťovne a zatiaľ sa neupísala ani žiadnej televízii. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu