Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalenie v prípade smrti tehotnej Lucie (†32): Jed jej dala zdravotná sestra!

Lucia so svojím synčekom
Lucia so svojím synčekom (Zdroj: reprofoto tn.cz)

ORLOVÁ - Minulý týždeň otriasol Českom šokujúci prípad úmrtia tehotnej Lucie (32). Polícia už má konkrétne podozrenie, kto môže za jej smrť. Pravdepodobne to bola zdravotná sestra (68), ktorá bola v ordinácii len na záskok. Namiesto glukózového roztoku, ktorý mal pomôcť odhaliť tehotenskú cukrovku, budúcej mamičke podali v ambulancii jedovatú dezinfekciu.

Lucia sa tešila na svoje druhé bábätko. V osudný deň išla na kontrolu do súkromnej ambulancie v areáli nemocnice v meste Orlová. Počas banálnej lekárskej prehliadky omylom vypila miesto glukózy jed. Žena požila látku o siedmej ráno. O dve hodiny mala ísť na kontrolný odber krvi. Bývala blízko nemocnice, pravdepodobne preto mohla ísť na ten čas domov.

Lucia sa však na odber krvi nevrátila, v ordinácii už šípili, že niečo nie je v poriadku. Vzápätí prišli na zámenu prípravkov. Záchranári okamžite mierili do bytu tehotnej ženy, našli ju už, žiaľ, bez známok života.

Podozrievajú 68-ročnú zdravotnú sestru

Ako informuje tn.nova.cz, v tragický deň bola v ordinácii na záskok staršia zdravotná sestra. Práve ona je podľa polície hlavnou podozrivou. Na druhý deň po nešťastnej udalosti už v ordinácii nebola, lekárke pomáhala iná sestra.

Polícia hneď na začiatku špekulovala, že by mohla chybu urobiť lekáreň. Ukázalo sa však, že lekáreň dostáva prípravky v originálnom balení, a tak ich dodáva ordináciám. Podľa informácií televízie chybu tak zrejme urobila práve zastupujúca sestrička. Česká polícia však zatiaľ nikoho oficiálne neobvinila.   

Lucia so svojím manželom a šesťročným synčekom Nikolasom žila v minulých rokoch v Amerike. Do Česka sa vrátili zrejme kvôli pôrodu. Byt, v ktorom žili, je teraz na predaj.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu