Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Americké hviezdy išli donaha: Ktorá z nich ukázala najintímnejšie partie?

Hollywoodske krásavice si pre ten istý magazín zapózovali úplne nahé. Zobraziť galériu (5)
Hollywoodske krásavice si pre ten istý magazín zapózovali úplne nahé. (Zdroj: Allure)

LOS ANGELES – Na svoje krivky sú mimoriadne hrdé! Reč je až o štyroch amerických hviezdach, ktoré svoje nahé telá predviedli na stránkach toho istého magazínu. Jenna Dewan Tatum (33), Kristen Bell (33), Minnie Driver (44) a Nia Long (43) odhodili zábrany, aby sa nechali zvečniť v Evinom rúchu. Ktorá z nich vystavila aj oblasť rozkroku?

Odvaha im rozhodne nechýba! Ak ste si doteraz mysleli, že desať rokov sa na ženskom tele postará o nejakú zásadnú zmenu, potom by ste si mali pozrieť pikantné zábery z čerstvého vydania magazínu Allure. Práve tomu sa totiž podarilo vyzliecť dve tridsiatničky krátko po pôrode a dve neuveriteľne sexi štyridsiatničky. Všetky dámy pritom pôsobia neuveriteľne sebavedomo a vyžarujú toľko sexepílu ako v dvadsiatich rokoch. Manželka herca Channinga Tatuma navyše pridala nemalý bonus – poodhalila to, čo bežne nosí v nohavičkách.

Dokonalé ženské línie obmývané vodou či vyváľané v piesku, farebné aj čiernobiele fotografie. Takýmto konceptom sa uberal šikovný fotograf Carter Smith, ktorý mal tú česť zachytiť známe herečky tak, ako ich stvorila matka príroda. Zaujímavosťou pritom je, že ak by boli hollywoodske krásky mladšie, na niečo podobné by sa nahovoriť nenechali.

„Toto by som nemohla nikdy urobiť, ak by som mala 25, v žiadnom prípade. Vtedy som videla iba chyby. Aj teraz vidím nedostatky, no viac si všímam to, čo je skvelé,“ nechala sa počuť najstaršia Minnie Driver. Ilúzie o vlastnom tele si nerobí ani čokoládová kráska Nia Long, ktorá je už dvojnásobnou mamičkou: „Keď máte deti, vaše telo sa drasticky zmení. Musíme sa naučiť vážiť si samých seba a to, čím sme. Nebudem klamať, moje prsia už nie sú také, aké boli predtým.“ Treba však uznať, že všetky dámy na výsledných záberoch vyzerajú fantasticky a nad nedokonalosťami sa trápiť vonkoncom nemusia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu