Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bridget Jones má konečne ženské krivky: Ale jej plastiková tvár - to je des!

Renée Zellweger sa po dlhom čase objavila v spoločnosti - preplastikovaná a so zamrznutou mimikou. Zobraziť galériu (16)
Renée Zellweger sa po dlhom čase objavila v spoločnosti - preplastikovaná a so zamrznutou mimikou. (Zdroj: profimedia.sk)

SAN FRANCISCO - Mení sa na nepoznanie! O Renée Zellweger (44) je známe, že kvôli kultovej role Bridget Jones jej váha roky kolíše ako na húsenkovej dráhe. V súčasnosti herečka pôsobí prirodzene štíhlo a zdravo, no pohľad na jej tvár nepoteší. Práve naopak, pod rukami plastických chirurgov začína pripomínať hollywoodsku príšerku.

Čo to so sebou porobila?! Hoci Renée Zellweger nikdy nepatrila k typickým obletovaným kráskam v Mekke americkej kinematografie, v úlohe legendárnej Bridget Jones si vďaka vlastnej prirodzenosti získala srdcia miliónov diváčok. Škoda však, že podľahla trendom spoza veľkej mláky, ktoré diktujú vypnutú pleť a minimum vrások po celý život. Známa štyridsiatnička sa tak na seba vonkoncom nepodobá.

Renée v uplynulom období síce nežila v úplnom ústraní, no do spoločnosti si vyrazila po dlhej päťmesačnej pauze. Urobila tak kvôli benefičnému galavečeru na pôde San Francisca. Zástupcov médií, ktorí sú zvyknutí na herečkinu vyziabnutú figúru, tentoraz milo prekvapili oblejšie a ženskejšie tvary. Bohužiaľ, celkový príjemný dojem pokazila vyhladená tvár s výplňami, vďaka ktorým blondínka vyzerala ako úplne iná žena. A čo je najhoršie, ledva hýbala mimickými svalmi.

Informácie o tom, že Renée to so zásahmi chirurgov naozaj preháňa, sa objavili už v závere minulého roka. Zaujímavosťou je, že americkej hviezde nepolichotili, no zároveň ich nevyvrátila: „Keď čítam články o tom, že hladujem alebo že som anorektička, je to veľmi nefér a zarmucujúce. Nikoho neteší, ak o sebe číta, že zašiel priďaleko v tom alebo hentom. Mám životný štýl, ktorý udržuje moje zdravie tým, že chodím do posilňovne.“ Priamo o plastikách však nepadlo ani slovo. Čím to asi bude?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu