Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po škandále s plastikou zaskočila postavou: Bridget Jones sa konečne prestala skrývať!

Renée Zellweger najskôr šokovala zmenou tvárou, teraz prekvapuje chudou postavou. Zobraziť galériu (11)
Renée Zellweger najskôr šokovala zmenou tvárou, teraz prekvapuje chudou postavou.

PARÍŽ – Ukázala sa! Po tom, čo Renée Zellweger (45) v októbri minulého roka šokovala verejnosť svojou preplastikovanou tvárou, stiahla sa do úzadia a verejnosti sa vyhýbala. Tento týždeň urobila konečne výnimku a objavila sa na parížskom týždni módy. Tvár obľúbenej herečky vyzerala o poznanie lepšie. To sa však nedá povedať o figúre filmovej Bridget Jones. ktorá tentokrát prekvapila ultra štíhlymi nohami.

Žena mnohých tvárí! Tento prívlastok dokonale vystihuje herečku Renée Zellweger, ktorá sa vo svete preslávila ako Bridget Jones. Vždy, keď sa blondínka objaví v spoločnosti, je totiž o rozruch postarané. Umelkyňa v boji so starobou podstupuje rôzne vylepšenia a plastiky, vďaka ktorým sa koncom minulého roka postarala o poriadny škandál. Keď sa objavila na červenom koberci, mnohí mali problém ju spoznať.

Za svoju premenu schytala filmová Bridget poriadnu kritiku. „Ľudia ma ako štyridsiatničku nespoznávajú. Možno vyzerám inak. Ale kto sa starnutím nemení?! Ha. Ale ja som iná. Som šťastná,” komentovala svoj nový zovňajšok blondínka, ktorá zároveň popierala, že by podstúpila plastiku. Herečke však uveril málokto. Zrejme aj preto sa stiahla do úzadia a oblúkom sa vyhýbala všetkým spoločenským udalostiam.

Tento týždeň sa konečne ukázala v Paríži, kde zavítala na módnu šou. Oblečená vo výraznom červenom kabáte a s o poznanie prirodzenejšou tvárou rozdávala Renée úsmevy na všetky strany. Pohľad na herečkinu postavu však u niektorých vyvolal pochybnosti. Filmová bacuľka je totiž chudšia než predtým a jej nohy vyzerajú pomerne vyziabnuto. Ako sa zdá, Zellweger už s Bridget, vďaka ktorej sa preslávila, nechce mať vôbec nič spoločné.  

Renée Zellweger má nohy ako paličky.
Zobraziť galériu (11)
Renée Zellweger má nohy ako paličky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu