Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Popletená Bridget Jones je späť: Po 14 rokoch krajšia ako v minulosti!

Takto vyzerala Renée Zellweger ako Bridget Jones v roku 2001. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Renée Zellweger ako Bridget Jones v roku 2001.

LONDÝN - Vyzerá perfektne! Večne lásku hľadajúca a s nadváhou bojujúca Bridget Jones si získala srdcia mnohých žien a dokonca aj mužov. Tvorcovia romantickej komédie sa rozhodli jej príbeh znovu oživiť a aktuálne sa nakrúca tretí diel obľúbenej romantickej komédie. Kým v minulosti nebola jej predstaviteľka Renée Zellweger (46) prototypom krásky, po zhruba 14 rokoch je priam očarujúca. Súhlasíte, však?!

Pribudli roky, no kilá navyše nečakajte! Úloha "starej dievky" Bridget Jones preslávila herečku Renée Zellweger po celom svete. Zároveň jej narobila pekný bordel s postavou. Keď sa v roku 2001 nakrúcal prvý diel tejto obľúbenej komédie, umelkyňa pribrala zhruba 10 kíl, kvôli ktorým sa s ňou vtedajší priateľ Jack White rozišiel. 

Po skončení natáčania sa blondínke podarilo zhodiť dvojnásobok. Počin však zaznamenal taký úspech, že sa tvorcovia rozhodli pre pokračovanie. A tak Renée znovu priberala. Z veľkosti 34 sa vypapala na 42. Krátko na to sa však znovu pýšila štíhlou postavičkou a mnohí ju dokonca podozrievali z porúch príjmu potravy. 

V týchto dňoch sa nakrúca tretí diel komédie s názvom Bridget Jone´s Baby. Rodáčka z Texasu pri tom, samozrejme, nesmie chýbať. No dala si podmienku - žiadne priberanie. Ako prezrádza prvá promo fotografia k filmu, plavovláska v "trojke" vyzerá priam úchvatne.

Minulosťou sú však nielen obliny hlavnej postavy, ale aj prítomnosť sukničkára Daniela, ktorého stvárnil Hugh Grant. Obľúbený herec údajne nebol spokojný so scenárom, a tak sa s tvorcami na spolupráci nedohodli. Príjemným prekvapením však je účasť herca Patricka Dempseyho, známeho zo seriálu Klinika Grace, ktorý zrejme Bridget pekne skomplikuje život. „Pracovať s Renée a Colinom je veľmi príjemné,” pochvaľoval si umelec prácu na tomto počine. Nechajme sa prekvapiť, či budú rovnako nadšení aj diváci. 

Takto fantasticky vyzerá predstaviteľka Bridget Jones v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto fantasticky vyzerá predstaviteľka Bridget Jones v súčasnosti.


Mohlo by vás zaujímať: Bridget Jones šokovala celý svet: Má úplne inú tvár - je to ešte vôbec ona?!


Viac o téme: Renée ZellwegerBridget Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu