Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je z nej Kačica Jones: Bridget, bolo ti tú plastiku vôbec treba?!

Renée Zellweger nafotili paparazzi s nafúknutými perami. Zobraziť galériu (10)
Renée Zellweger nafotili paparazzi s nafúknutými perami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Opäť vylepšená? Renée Zellweger (47) sa po celom svete preslávila ako predstaviteľka Bridget Jones z rovnomenného filmu. V ňom bola blondínka zúfalá a mala množstvo nedostatkov. Zrejme aj preto robí herečka v súkromí všetko možné, aby bola dokonalá. Pred dvoma rokmi šokovala verejnosť totálne zmenenou tvarou, v posledných dňoch narobila rozruch nevyzčajne prifúknutými perami.

Že je Renée Zellweger fanúšičkou plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov asi nikoho neprekvapuje. I keď ona tvrdí opak. V októbri 2014 sa však ukázala v spoločnosti a mnohí neverili vlastnými očiam. Známa blondínka totiž vyzerala ako celkom iná žena.  

Predstaviteľka obľúbenej Bridget Jones však zásahy plastických chirurgov popiera. „Teší ma, že si ľudia myslia, že vyzerám inak. Vyzerám inak. Žijem iným a šťastným životom, ktorý ma viac napĺňa. Som naozaj nadšená, že sa to na mne prejavilo,” povedala vtedy na margo toho známa herečka. 

Ktovie, či šťastný život a spokojnosť majú podiel i na tom, že sa jej akosi zázračne zväčšili pery. Paparazzi totiž Renée nedávno nafotili v uliciach a ten rozdiel na jej tvári bol dosť viditeľný. Nechajme sa prekvapiť, s čím príde populárna blondínka nabudúce. 

Horná pera Renée Zellweger bola v minulosti o dosť užšia.
Zobraziť galériu (10)
Horná pera Renée Zellweger bola v minulosti o dosť užšia.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Renée ZellwegerBridget Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu