Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podvedená žena vybabrala s manželom: Jeho neveru zverejnila v novinách!

Inzerát v texaských novinách.
Inzerát v texaských novinách. (Zdroj: reddit)

TEXAS - Vyrovnať sa so sklamaním a neverou býva veľmi ťažké. Napriek tomu, že sa ľudia snažia na ne, čo najrýchlejšie zabudnúť, jednoducho sa to nedá a hľadajú iné cesty, ako sa opäť cítiť dobre. Jednou z nich býva aj pomsta, pri ktorej dajú svojej polovičke najavo, že to vážne prehnala a nápadom sa medze nekladú.

Timeshia Brownová zo štátu Texasu našla spôsob, ako so svojím bývalým vybabrať, hoci ten jej snahu rozhodne neocení. V miestnych novinách si podala inzerát, v ktorom mu zablahoželala k novej priateľke a aj k tomu, že spolu čakajú dieťa.

"Chcem pogratulovať Share Cormierovej a Patrickovi Brownovi... Čakajú dieťa. Dúfam, že ste obaja zamilovaní a že vám to vyjde. Navždy Patrickova manželka, Timeshia Brownová," napísala uštipačne zúfalá a nahnevaná žena.

Podvedená žena vybabrala s
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Ak o tom teda ich okolie ešte nevedelo, dozvedelo sa to nanajvýš kurióznou formou a určite nebude na záletníka Patricka pozerať veľmi prívetivým okom.

Problémy si zjavne narobila aj Timeshia, ale nad nimi asi vo vypätej situácii veľmi nerozmýšľala. Prosby o rozhovor zo strany médiá zásadne odmieta a o svojom súkromí viac prezradiť nechce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu