Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šik mamička Šimkovičová: Štekle na nohách, dokonalá manikúra a brmbolec na hlave!

Martina Šimkovičová je štýlová mamička. Zobraziť galériu (11)
Martina Šimkovičová je štýlová mamička.

BRATISLAVA - Materstvo jej prospieva! Martina Šimkovičová sa koncom roka stala trojnásobnou mamičkou. Na svet priviedla dcérku, ktorej spoločne s manželom Igorom dali meno Sofia. Divákom markizáckych Televíznych novín sa blondínka prihovárala vždy dokonale upravená. A zdá sa, že na bezchybnú vizáž si potrpí aj v súkromí. Keď sme moderátorku včera stretli v bratislavských uliciach, vyzerala tip-top.

Šťastná a stále rovnako atraktívna! Martina Šimkovičová sa na televíznych obrazovkách už nejaký ten mesiac neobjavuje. Keďže v decembri priviedla na svet dcérku Sofiu, plní si momentálne mamičkovské povinnosti. Popritom ale nezabúda ani na niektoré dôležité formality. Keďže rodina sympatickej markizáčky býva v neďalekej rakúskej dedinke, svojmu bábätku musela v týchto dňoch vybavovať doklady.

Martinu sme stretli pri odchode z policajnej stanice. Na tvári jej nechýbal široký úsmev a po jej boku manžel Igor, ktorý v rukách niesol ich malú princezničku. „Je veľmi poslušná, i keď papá každé dve hodiny, takže v noci sa nenudím,” prezradila pre topky.sk blondínka, ktorá sa môže spoľahnúť na pomoc od celej rodiny. „Pomáhajú všetci, veď je naša,” dodala s úsmevom.  

Pri pohľade na moderátorku niet pochýb, že popri povinnostiach si vždy nájde čas aj na seba. Blondínka bola totiž dokonale upravená. Bezchybná bola i jej manikúra. Hoci pre mnohé mamičky je obuv na podpätkoch nie príliš pohodlná, toto nie je Šimkovičovej prípad. Kočíkovanie očividne pokojne zvláda aj vo vysokých čižmách. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu