Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šimkovičovej návrat do Markízy: Nahodená ako zo žurnálu!

Martina Šimkovičová pri svojom návrate pútala v areáli Markízy zaslúženú pozornosť. Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová pri svojom návrate pútala v areáli Markízy zaslúženú pozornosť.

BRATISLAVA - Šik mamička! Martina Šimkovičová (42) sa v pondelok nečakane objavila po necelých deviatich mesiacoch v Televíznych novinách Markízy. Nám sa ju podarilo zachytiť v areáli Záhorskej Bystrice a zdá sa, že moderátorka si materskú dovolenku naozaj užíva. Nebolo totiž na nej badať žiadny stres a dala si záležať aj na svojom oblečení. Ležérnejšie kúsky ozdobila elegantnými doplnkami a pôsobila naozaj šmrncovne.

Materstvo jej pristane! Martina Šimkovičová si v pondelok odskočila od mamičkovských povinností a takmer po 9 mesiacoch sa opäť objavila v spravodajskom štúdiu Markízy. Hoci sa do kresla po boku Patrika Švajdu posadila nastajlovaná od kostymérok, dala si záležať aj na svojom súkromnom oblečení. Do Záhorskej Bystrice totiž nakráčala nahodená ako zo žurnálu. 

Martina zvolila jednoduchý a pohodlný štýl oblečenia, no nechýbal jej šmrnc. Ležérnym pulóvrom a voľnejšími nohavicami prekryla popôrodné bruško a vďaka klinovým sandálikom predĺžila svoju postavu. Nesmrteľnými perlami a ikonickou kabelkou zas dodala outfitu eleganciu. 

Tým najlepším doplnkom však bola Šimkovičovej tvár, z ktorej vyžarovala spokojnosť a šťastie. Rozžiarené oči, jemné vlny a vkusné líčenie sa postarali o to, že blondínka zaslúžene pútala pozornosť. Veď mama troch detí by pokojne mohla konkurovať aj o dekádu mladším ženám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu